O parlamentară din Noua Zeelandă, travaliu pe bicicletă. A pedalat singură până la spital pentru a naște | Demamici.ro

O parlamentară din Noua Zeelandă, travaliu pe bicicletă. A pedalat singură până la spital pentru a naște

O parlamentară din Noua Zeelandă, travaliu pe bicicletă. A pedalat singură până la spital pentru a naște. Julie Anne Genter a intrat în travaliu la ceas de noapte și la scurt timp după a decis să se deplaseze la spital. Nu oricum, ci cu singurul vehicul care îl avea la îndemână, o bicicletă. Soțul ei o supraveghea din urmă, tot pe bicicletă.

Parlamentara a reușit să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă gestul ei de a pedala până la spital, în timpul travaliului, a stârnit uimirea multor oameni din întreaga lume.

Julie Anne Genter a publicat câteva fotografii făcute în drum spre maternitate, dar și după venirea pe lume a fetiței sale.

Vești mari! În dimineața asta, la ora 3:04, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Sincer, nu plănuiam să pedalez în plin travaliu, dar s-a terminat cu bine”, a scris Julie Anne Genter pe Facebook.

O parlamentară din Noua Zeelandă, travaliu pe bicicletă. A pedalat singură până la spital pentru a nașteSe pare că travaliul nu a fost unul dificil pentru parlamentară, iar varianta de a se deplasa cu bicicleta până la spital i s-a părut la acel moment sigură.

O parlamentară din Noua Zeelandă, travaliu pe bicicletă. A pedalat singură până la spital pentru a naște

„Contracțiile nu erau atât de dureroase la ora 2:00, când am plecat spre spital, însă au devenit din ce în ce mai intense când am ajuns, 10 minute mai târziu. (…) Iar acum, uimitor, avem o fetiță sănătoasă și fericită, care doarme – la fel ca tatăl ei”, a mai scris Genter, care deține dublă cetățenie, a Noii Zeelande și a Statelor Unite.

În trecut, Julie Anne Genter a mai trecut printr-un episod similar. În 2018, parlamentara, care este și purtătoarea de cuvânt a partidului său pe probleme de transport, a mers la spital tot pe bicicletă, atunci când a născut prima dată.

O parlamentară din Noua Zeelandă, travaliu pe bicicletă. A pedalat singură până la spital pentru a naște

Nașterea și maternitatea par să fie privite cu alți ochi în Noua Zeelandă, acolo unde femeile aleg să rămână cât se poate de active și nu se limitează la anumite activități.

Un alt exemplu ar fi cel al premierului Jacinda Ardern. Și ea a devenit în trecut celebră după ce a plecat la maternitate să nască direct de la birou, iar apoi a mers cu bebelușul ei de trei luni, pe care încă îl alăpta, la Adunarea ONU.

Vezi si: Fotografia virala a unei gravide care a nascut pe holurile unui spital demonstreaza puterea femeii| Demamici.ro

Vezi si: Mama e doar una, iar copilul stie. Mamica, imbratisata la nastere de fetita ei nou-nascuta VIDEO | Demamici.ro