Politica de confidentialitate TOPKALUMEA S.R.L.

  1. Introducere

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”) este aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene. Adoptam prezenta Politica de confidentialitate in vederea alinierii la dispozitiile noii reglementari.

Prezenta Politica de confidentialitate se aplica urmatoarelor activitati in care se prelucreaza date cu caracter personal:

  • Vizitarea site-ului www.demamici.ro;
  • Primirea comunicarilor, incluzand e-mailuri, telefoane;

Prin vizitarea site-ului si acceptarea prezentei Politici de confidentialitate va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat,  in conformitate cu GDPR.

  1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către TOPKALUMEA S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 38913956, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/816/2018, cu sediul in Loc. Popeşti Leordeni, Oraş Popeşti Leordeni, Str. DRUMUL FERMEI, Nr. 111 A, Camera 1, Bloc 5, Etaj 4, Apartament 36, Județ Ilfov, Cod poștal 77160; E-mail: demamici@gmail.com, (denumite în continuare „ TOPKALUMEA S.R.L”), in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.demamici.ro. (denumit în continuare „Site-ul”).

In cazul in care aveti intrebari sau solicitari cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti contacta trimitandu-ne un e-mail la adresa: demamici@gmail.com.

  1. Definitii

ANSPDCP =  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

„date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

„operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

„destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

„consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

  1. Drepturile persoanelor vizate

TOPKALUMEA S.R.L, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor persoanelor vizate conform Regulamentului nr. 679/2016.

Aceasta politica de confidentialitate se refera la datele personale ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri, vizitatorilor Site-ului, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul Site-ului, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formularul de contact, concursuri, prin utilizarea Site-ului sau a altor contacte off-line.

  • Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
  • Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
  • Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile mai sus mentionate si sa aflati detalii suplimentare despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator de date, o solicitare scrisa la TOPKALUMEA S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 38913956, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/816/2018, cu sediul in Loc. Popesti Leordeni, Oras Popesti Leordeni, Str. DRUMUL FERMEI, Nr. 111 A, Camera 1, Bloc 5, Etaj 4, Apartament 36, Județ Ilfov, Cod poștal 77160; E-mail: demamici@gmail.com.

Va încurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant. Ne asumam sa solutionam cererile dvs. cu atentie si prioritate, in cel mai scurt timp posibil.

  1. Cum colectam datele cu caracter personal?

Direct: obtinem date cu caracter personal in mod direct de la dumneavoastra atunci cand ne contactati telefonic, ne comunicati un e-mail, utilizati formularul de contact disponibil pe site-ul www.demamici.ro.

Putem obtine/ avem acces la date cu caracter personal si din urmatoarele surse:

  • in cazul in care accesati paginile noastre oficiale de Facebook, Linkedin, Google Plus, Instagram, YouTube noi vom colecta informatiile privitoare la contul dumneavoastra. Aceste categorii de informatii pot cuprinde numele dumneavoastra, adresa de e-mail, informatii aditionale despre dumneavoastra.
  1. Ce categorii de date cu caracter personal colectam?

In contextul interactiunii dvs. cu TOPKALUMEA S.R.L., dvs., ca persoana fizica, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Va aducem la cunostinta ca folosim datele dvs. personale in urmatoarele cazuri:

  • Furnizarea de servicii – folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza serviciile solicitate. De exemplu, în livrarea serviciului catre dvs., este posibil sa ne bazam pe datele dvs. cu caracter personal: nume si prenume, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, tip de browser utilizat, precum si alte date pe care alegeti sa ni le oferiti atunci cand ne contactati sau cand accesati site-ul demamici.ro.
  • Comunicarea cu dvs. – In momentul in care primim comentarii, sugestii, intrebari sau solicitari de asistenta, este posibil sa procesam datele dvs cu caracter personal pentru a comunica cu dvs in legatura cu solutionarea solicitarilor.
  • Trimiterea de newsletter-uri – este posibil sa folosim datele dumneavoastra personale pentru a va furniza newsletter-uri despre serviciile si produsele noastre, dar si despre evenimente, concursuri, tombole pe care noi le organizam. Veți primi aceste informatii numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul pentru o astfel de prelucrare a datelor. In orice moment puteti sa optati pentru „dezabonare” apasand butonul din mail sau scriindu-ne la adresa de e-mail demamici@gmail.com.
  • Concursuri si tombole – in cazul in care va inscrieti la concursurile/ tombolele organizate de noi, direct pe site sau pe paginile/ conturile de socializare, va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati cu ocazia inscrierii la acestea. De asemenea, in cazul in care sunteti castigatori, vom avea nevoie de date personale pentru livrarea premiilor (nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare).

Daca sunteti vizitator al Site-ului:

  • Folosim datele cu caracter personal cu scopul de a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a trimite newsletter-urile la care v-ați abonat. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs. si adresa de e-mail.
  • Folosim datele cu caracter personal in scopul monitorizarii traficului si imbunatatirii continutului. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii site-ului si adresa IP din care a fost accesat site-ul.
  • Utilizam tehnologia cookie pe site, fapt ce ne permite sa usuram experienta dvs. de navigare si pentru imbunatatirea site-ului. De asemenea, folosim Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului. Pentru detalii suplimentare, consultati Politica noastra privind cookie-urile.

Daca sunteti partener de afaceri sau furnizori ai TOPKALUMEA S.R.L, scopurile prelucrarii sunt:

  • Intretinerea relatiei contractuale cu dvs.
  • Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a intretine relatia noastra contractuala cu dvs. Ne bazam in acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.
  • Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazam in acest caz si pe indeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii. Categoriile de date prelucrate: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum si alte date cu caracter personal  pe care ni le puteti furniza direct.

Daca aplicati pentru un post in cadrul TOPKALUMEA S.R.L.:

  • Folosim datele cu caracter personal din CV-uri cu scopul de a evalua competentele solicitantilor pentru o pozitie in cadrul TOPKALUMEA S.R.L.. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul incheierii si executarii unui contract. Date personale solicitate: nume si prenume, adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse in CV-uri: detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza direct.

Demamici.ro utilizeaza comunicari de marketing direct: google ads, facebook ads. Prin accesarea si utilizarea site-ului www.demamici.ro va exprimati, in mod expres, acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing si primirea de comunicari de marketing direct.

  1. Protectia datelor cu caracter personal

TOPKALUMEA S.R.L.nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.demamici.ro sau obtinute in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate, cu exceptia angajatilor si contractorilor carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele societatii sau pentru a furniza servicii disponibile acesteia, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a societatii sau a angajatilor ori contractorilor acesteia.

TOPKALUMEA S.R.L. a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului GDPR.

TOPKALUMEA S.R.L. acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor si colaboratorilor, doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai societatii care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile prezentei politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

TOPKALUMEA S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal colectate de la dvs. colaboratorilor sai cu care se afla in relatii de parteneriat, in temeiul acordurilor de confidentialitate incheiate cu acesta si numai in scopurile mentionate in cuprinsul prezentei Politici.

  1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate TOPKALUMEA S.R.L. va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care sunt utilizate.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail la adresa: demamici@gmail.com.