Despre mine

Sunt entry level in cea mai frumoasa meserie din lume. Sunt o mamica la inceput de drum si departe de perfectiune. Nu pretind ca sunt experta in puericultura si nici nu va promit solutii la problemele pe care le aveti, insa va pot asigura ca va voi impartasi direct si foarte sincer din experienta pe care o traiesc zi de zi alaturi de minunea din viata mea, Clara.

De Mamici a pornit ca un proiect de suflet. In timpul sarcinii, dar si dupa nasterea Clarei m-am confruntat cu o serie de intrebari pentru care mi-a fost greu sa gasesc raspunsuri. De aici a luat nastere dorinta de a-mi impartasi experienta de mamica cu alte viitoare mamici sau cu cele dintre voi care si-au strans deja minunea la piept.

Fiecare copil se dezvolta diferit, reactioneaza altfel la stimuli si percepe lumea prin propriul filtru. Fiecare copil e unic si, din punctul meu de vedere, e o greseala sa ne comparam mereu copiii. Tocmai din acest motiv va sfatuiesc sa va informati, sa cititi, sa analizati noile cunostinte dobandite, insa nu uitati ca un copil nu e un set de reguli si nu se va dezvolta mereu „ca la carte”. Invatati sa va ascultati instinctul de mama!

Imi doresc ca informatiile de pe acest site sa va fie utile, sa poata constitui raspunsuri la intrebarile pe care le aveti si de ce nu, sa va regasiti in randurile pe care le veti citi, sper eu, cu placere.

Noutăți de la demamici.ro