Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România” | Demamici.ro

Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită

Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România”? Este titulatura pe care a primit-o Noelle Vlasov, în urmă cu mai mulți ani, pe când avea doar 4 ani.

Fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu a reușit să cucerească podiumurile de modă încă de la vârsta de 4 ani.

Cu un chip angelic și cu o tendință de a fi cochetă încă de mică, Noelle a fost numită de presă atunci „cel mai frumos copil din România”.

Cum arată acum fetița numită "Cel mai frumos copil din România"
Desigur, frumusețea este una relativă, iar frumusețea unui copil nu ar trebui să aibă parte de grade de comparație. Totuși, ceea ce a atras atenția asupra micuței Noelle a fost combinația de chip angelic, fotogenic și maturitatea cu care a defilat și a pozat, încă de la 4 ani, în domeniul frumuseții.

Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România”. Noelle a împlinit 16 ani și s-a transformat într-o domnișoară la fel de superbă

Cum arată acum fetița numită "Cel mai frumos copil din România"

A fost obișnuită de mică să fie cochetă, iar lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici în perioada adolescenței.

Mai mult, creatoarea Ingrid Vlasov, mama fetei, a fost și cea care a încurajat-o să continue pe acest drum.

Cum arată acum fetița numită "Cel mai frumos copil din România"

Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România”

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.

Cum arată acum fetița numită "Cel mai frumos copil din România"

Încă de când devenise cunoscută ca „cel mai frumos copil din România”, Noelle avea un program riguros, iar părinții au stabilit să urmeze home schooling, astfel încât să se poată concentra și pe proiectele ei în modelling.

În prezent, adolescenta Noelle așteaptă să își încheie studiile și speră să își continue cariera în industria modei internaționale.

Vezi si: 8 fetițe cu păr special. Păr frumos și bogat din naștere | Demamici.ro

Vezi si: Moștenire genetică de invidiat. Mama, model blond cu ochii albaștri, iar tatăl – fotbalist nigerian | Demamici.ro