O prezentatoare TV de la CNN a născut singură în baie, după un travaliu de 13 minute: „Bine ai venit pe lume!” | Demamici.ro

O prezentatoare TV a născut singură în baie

O prezentatoare TV a născut singură în baie. Kasie Hunt, prezentatoare la postul de televiziune CNN, a născut pe podeaua băii din locuința sa, după un travaliu de numai 13 minute.

Micuța s-a grăbit să vină pe lume, astfel că i-a luat prin surprindere pe cei doi părinți, care nu au mai avut timp nici măcar să sune serviciul de urgență.

O prezentatoare TV a născut singură în baie

Bebelușul, cel de-al doilea copil al cuplului, a venit pe lume perfect sănătoas și cântărește 3,5 kg, scrie independent.co.uk.

„Bine ai venit pe lume! Sunt extrem de încântată să vă prezint alături de soțul meu pe fiica noastră, Grey Hunt Rivera. Grey a fost adusă pe lume cu ajutorul tatălui pe podeaua din baie după 13 minute de travaliu, înainte de a avea timp să sunăm la 911 și cu 24 de ore înainte de programarea ei prin cezariană.

Suntem recunoscători pompierilor și personalului medical de urgență din Districtul Columbia care ne-au îndrumat în momentele incredibil de intense înainte ca ea să respire pentru prima dată și care au ajuns în câteva minute pentru a aduce mama și copilul în siguranță la spital”, a scris Kasie Hunt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasie Hunt (@kasie)

„Bine ai venit pe lume!”

O prezentatoare TV a născut singură în baie. Kasie Hunt și soțul ei, Matthew Mario Rivera, mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, Mars, despre care prezentatoarea de la CNN spune că este foarte mândru de surioara lui.

„Fratele mai mare Mars nu ar putea fi mai mândru, iar noi nu am putea fi mai încântați de faptul că de acum suntem o familie de patru”.

O prezentatoare TV a născut singură în baie: „Grey ne arată deja că are o fire independentă. Ne așteptam ca ea să fie născută printr-o cezariană programată joi dimineață. Ea a avut alte planuri!”, au declarat prietenii cuplului pentru People.

Vezi și: Cristina a născut singură în cada unui cămin, apoi a abandonat bebelușul: „Nu voiam ca mama să fie iarăși judecată de lume” | Demamici.ro

Vezi și: O mamă de 33 de ani din Apuseni a murit la trei zile după ce-a născut singură acasă. Femeia era la a șaptea sarcină | Demamici.ro