Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, deși mamele aveau termenele la distanță de 3 săptămâni una de cealaltă | Demamici.ro

Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, fără ca medicii să prevadă

Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, deși mamele aveau termenele la distanță de 3 săptămâni una de cealaltă. Kerry Player și Jennifer Mercado, două surori din New Jersey, și-au adus pe lume fetițele în aceeași zi.

Evenimentul a fost cu atât mai emoționant cu cât cele două surori au putut trăi miracolul nașterii în același timp, fără ca acest lucru să fie plănuit.

Deși aveau o distanță de 3 săptămâni între termene, medicii au decis să îi inducă travaliul uneia din surori și să grăbească nașterea, din cauza tensiunii arteriale ridicate cu care se confrunta.

Cele două surori s-au internat la același spital, iar medicii le-au oferit inclusiv saloane alăturate.
La ora 4:15, Jennifer și-a întâmpinat fetița, micuța Sophia Rose, iar șapte ore mai târziu, sora ei, Kerry, a adus pe lume tot o fetiță și a primit numele de Karsyn Grace.

În glumă, cele două proaspete mămici au făcut și o mică competiție, ca între surori, în ziua în care au născut.

Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, fără ca medicii să prevadă

„La un moment dat eram ca la o cursă, în care voiam să vedem care din noi naște prima”, a povestit Jennifer, potrivit revistei People.

„Moașa s-a oprit la un moment dat în dreptul salonului meu și mi-a spus: <Crezi că sora ta ți-o va lua înainte?>, iar eu o trimiteam în salonul lui Kerry sa o verifice, să-mi spună în ce stadiu e”, a mai povestit, amuzată, Jennifer.

Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, deși mamele aveau termenele la distanță de 3 săptămâni una de cealaltă

Cele două surori provin dintr-o familie numeroasă, iar fetițele lor au devenit, astfel, a douăsprezecea și, respectiv, a treisprezecea nepoată a familiei.

„Noi, frații, locuim aproape unii de ceilalți și obișnuim să ne petrecem zilele de naștere și sărbătorile în familie. Iar acum că fetițele noastre s-au născut în aceeași zi, momentul va fi cu atât mai special”, a mai declarat și Kerry.

Astfel de povești speciale de naștere rămân pentru totdeauna și în amintirea medicilor care s-au ocupat de venirea pe lume a protagonistelor.
Echipa medicală de la AtlantiCare Mainland s-a bucurat să poată facă parte din ea această poveste:

„A fost un adevărat privilegiu să facem parte din echipa care a adus pe lume cele două fetițe. A fost o coincidență cu adevărat specială, faptul că bebelușii au venit pe lume în aceeași zi”, a mai declarat managerul spitalului.

Vezi și: Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate | Demamici.ro

Vezi și: O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro