Tanara insarcinata in 9 luni a murit fulgerator dupa ce s-a intors de la spital. Mihaela trebuia sa nasca in cateva zile | Demamici.ro

Tanara insarcinata in 9 luni a murit fulgerator dupa ce s-a intors de la spital. Mihaela trebuia sa nasca in cateva zile | Demamici.ro

Tanara insarcinata in 9 luni a murit fulgerator dupa ce s-a intors de la spital. Mihaela avea 28 de ani si se pregatea sa devina mama in cateva zile. Tanara a mers la Spitalul de Obstetrica Ginecologie din Ploiesti pentru consultatie.

Cadrul medical care a consultat-o i-a spus ca mai are de asteptat si a trimis-o acasa. Spre seara, Mihaela s-a ridicat din pat si intr-o secunda a cazut ca secerata, la pamant.

Tanara, gravida in 9 luni, s-a prabusit la pamant din senin

Dupa consultatie, in acea seara, Mihaela avea dureri. Si-a rugat sotul sa o dea cu o crema, insa nu a apucat decat sa se ridice din pat. In secunda urmatoare, femeia s-a prabusit, din senin, la pamant.

Sotul a sunat imediat la 112, insa medicii care au ajuns la fata locului nu au putut sa faca altceva decat sa constate decesul.

Trupul neinsufletit al tinerei a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Prahova pentru necropsie. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Vezi si: Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital: „Impingeam si speram ca copilul meu era in viata!” | Demamici.ro

Tanara insarcinata in 9 luni a murit fulgerator. Declaratiile directorului medical al Maternitatii din Ploiesti

Calin Boeru, directorul medical al Maternitatii Ploiesti, sustine ca tanara a fost internata pentru investigatii, insa a fost trimisa acasa intrucat momentul nasterii nu era iminent.

„S-a prezentat in serviciul nostru pentru un control de rutina. A fost monitorizata din punct de vedere medical. A stat o perioada de timp in spital, perioada in care s-au facut investigatiile de specialitate si fara sa acuze niciun fel de simptomatologie care sa impuna finalizarea nasterii, a plecat acasa,” a declarat Calin Boeru, potrivit observator.tv.

Mai mult decat atat, directorul unitatii crede ca ar putea fi vorba despre o malformatie sau o afectiune care nu a fost depistata anterior.

„Noi consideram ca este vorba de o patologie ce tine mai mult de o malformatie, de un lucru ce cu parere de rau nu putea fi decelat anterior.”

Apropiatii familiei sustin ca Mihaela acuza stari emotionale foarte puternice de fiecare data cand intra intr-o unitate medicala.

„Avea emotii si ii era teama si era la prima sarcina. Ce stiu e ca la medicul de familie avea tensiunea buna, dar cand ajungea la Ploiesti ii crestea tensiunea”, a declarat o apropiata a tinerei.

Comunicat al Spitalului de Obstretica Ginecologie Ploiesti

„Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă.

Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi.”

Vezi si: O mireasa insarcinata in 29 de saptamani a murit cu cateva minute inainte sa ajunga in fata altarului | Demamici.ro