Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”. Andreea Antonescu a participat la „America Express” fără să știe că poartă în burtică o fetiță. Artista a aflat că este însărcinată abia după terminarea filmărilor pentru celebrul reality show. Revenită în țară, Andreea Antonescu și-a făcut un set de analize pentru a-și verifica starea de sănătate, cu atât mai mult cu cât în cursă a fost nevoită să mănânce fel de fel de feluri de mâncare mai puțin comune și, uneori, mai puțin gătite.

Mai mult decât atât, situațiile stresante, probele contra-timp, lipsa hranei corespunzătoare, dar și condițiile de igienă și somn au făcut-o să-și dorească această verificare a sănătății. Rezultatele analizelor au luat-o cu totul prin surprindere când au scos la iveală faptul că va deveni mamă din nou.

Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Andreea Antonescu a răspuns la întrebările pe care le-a primit în mediul online de când s-a întors din aventura „America Express”.

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat”

„Cum am aflat despre sarcină?

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”. Prospăt întoarsă din America Express, știind că am trecut acolo prin niște experiențe pe care voi nu ați apucat să le vedeți pe TV, m-am gândit că ar fi normal și sănătos să merg să fac niște analize complete. În urma rezultatelor am văzut că sunt perfect sănătoasă, dar mai mult decât atât, am aflat că voi avea și o bebelină, moment care m-a bucurat extrem de tare fiindcă îmi dorisem. (…)

Am făcut și alte analize, mai profunde și mi-am dat seama că de acum 11 ani, de când eu o născusem pe Sienna, medicina a evoluat și m-am dus cu pieptul deschis să fac analize deși nu suport acele. Știam ce am mâncat acolo (n.r. – în America Express) și prin ce probe am trecut și ce poțiuni „magice” din plante, coada șoricelului sau a rândunicii sau a cui a mai fi am băut… Așa am aflat că sunt însărcinată. M-am bucurat enorm.

Sunt o persoană care gândește foarte mult și m-am bucurat enorm când am văzut că toate analizele sunt foarte bune și când mi-am dat seama că voi avea o fetiță extrem de puternică. Am realizat, pe de altă parte, că pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat și a fost lângă mine non-stop. Totul e bine când se termină cu bine și astăzi pot să vă spun că am o fetiță mai mult decât perfectă.

Am avut restricții din punct de vedere culinar?

Bineînțeles că da, din momentul în care am știut că sunt însărcinată. Au fost anumite alimente pe care nu am putut să le mai consum, cum ar fi fructele de mare, sushi. Am încercat să duc un stil de viață sănătos. La prima sarcină, la 29 de ani am luat 21 de kg. Acum, la 40 de ani am mâncat foarte multă ciocolată, am mâncat tot ce mi-am dorit și tot ce am poftit. Cu toate acestea, m-am îngrășat undeva la 9,5 kg. Nu dați, nu urâți, nici în visele mele nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Consider că este strict de noroc.

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Însărcinată în „America Express”. O altă întrebare pe care mi-ați adresat-o este dacă am avut grețuri.

Voi credeți că în momentul în care ai în spate un rucsac de minimum 12 kg în spate, când ai misiune după misiune, când ești nebună să le faci pe toate, să știi că imposibilul nu există, să știi că nu există limite, să știi că determinarea e maximă, să-i vezi pe alții cum îți suflă în ceafă, voi credeți că m-am mai gândit la grețuri? Singurele grețuri pe care le-am avut în perioada sarcinii au fost cele provocate și sunt convinsă că ar fi apărut la oricine când vezi ce ai în farfurie.

Când trebuie să sugi dintr-un ochi de bou crud, când trebuie să mănânci momițe, când trebuie să mănânci creier crud… mai sunt multe altele pe care le-am mâncat pentru că mi le-am asumat. Nu te mai gândești. Da, mi-a fost greață, dar bănuiesc că grețurile astea le-ar fi avut orice om care ar fi văzut ce are în farfurie și care trebuia să mănânce contra-cronometru.

Comparând cele două sarcini, recunosc că la vârsta de 28 de ani, când am rămas însărcinată cu Sienna, eram foarte stresată și îmi era foarte teamă. Asta și din cauza faptului că, eu având probleme cu rinichii de când eram mică, medicii au anunțat-o pe mama că era posibil să nu pot să duc o sarcină până la final și atunci am fost mult, mult mai precaută.

De data aceasta, prima parte a sarcinii, dezvoltându-se pe perioada Americii Express și eu nefiind conștientă, nu am fost stresată. Ulterior, întoarsă în țară, după ce am făcut analizele am realizat că totul e bine. Relaxarea psihică este cea mai importantă, a merge la medici, a face toate controalele. Eu recomand acest lucru pentru sănătatea noastră psihică. Am avut noroc mare la vârsta de 40 de ani și mult, mult mai puțin stres.”

Andreea Antonescu, fotografie din maternitate alături de bebeluș. Artista a născut pe colinde în sala de operație

Noua minune din viața artistei a venit pe lume cu nici o săptămână înainte de Crăciun și a fost așteptată cu sufletul la gură, atât de ea, dar și de partenerul ei.

„19.12.2022 este o dată care mi-a schimbat viața!”, spune artista, rememorând ultimele zile din viața ei.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, la 11 ani distanță de la clipa în care a adus-o pe lume pe Sienna și a simțit pentru prima dată emoția de a fi mamă.

Artista a născut o fetiță de nota 10 prin cezariană, la o clinică din București, acolo unde a avut parte de cele mai bune îngrijiri. Mai mult, pentru a crea o atmosferă cât mai relaxantă pentru mămică, medicii au efectuat operația de cezariană pe acorduri de colinde. Citește continuarea articolului aici!

Andreea Antonescu mai are o fetiță împreună cu fostul ei partener de viață, Traian Spak. Sienna, în vârstă de 11 ani, este rodul iubirii dintre cei doi.

Vezi și: Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Vezi și: Jean Gavril, în postura de soț și tată. Concurentul de la „America Express” are o fetiță de un anișor: „Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă” | Demamici.ro

Vezi și: Puya are trei fete, dar își mai dorește copii: „Încerc să creez o familie unită” | Demamici.ro