Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express”! Ioan Mihai Cortea sau, pe scurt, Nelu Cortea, așa cum este prezentat și în „America Express”, are 36 de ani și este de profesie actor și comediant. Clujean, Nelu Cortea a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală si Cinematografică din București. S-a apucat de stand-up comedy la îndemnul prietenilor săi: Micutzu și Bordea.

Nelu Cortea, încurajat să se apuce de stand-ul comedy de Micutzu și Cătălin Bordea

„Sunt actor la bază, de vreo șapte ani comediant, iar primul meu spectacol, la care au fost vreo o sută și ceva de persoane, a fost acum vreo șase ani și două săptămâni. Am deschis la Bordea și Micutzu. Ei m-au încurajat să încep. Înainte eu îi duceam pe ei cu mașina.

Actor fiind, sărac, mergeam cu ei cu mașina, pentru că ei nu aveau permis. Puneam muzică, povesteam și eu tot făceam glume, făceam glume, făceam glume, până au început băieții să-mi spună „Hai, mă, apucă-te” și eu tot nu, nu. Până la urmă, atât au insistat încât am spus bine, fie, mă apuc.”, a declarat Nelu Cortea, în exclusivitate, pentru turnulsfatului.ro.

Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express”

În emisiunea „America Express”, difuzată pe 17 ianuarie, Nelu Cortea a avut un moment în care emoțiile și dorul de casă l-au copleșit. Actorul s-a gândit la familia sa și a lăcrimat instant.

„Oamenii mei. Poza e făcută înainte să ne apucam de plâns că nu o să ne vedem o perioadă lungă. E greu să scriu cât de dor o să-mi fie de ei. Sper să îi fac mândri de mine ❤️”, a scris Nelu Cortea în dreptul unei fotografii cu familia sa, înainte să plece la filmările pentru „America Express”.

Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Pe data de 16 august 2014, Nelu și Elena deveneau soț și soție, însă relația lor este una solidă, de 16 de ani. „36 de ani de când sunt. 16 ani de când îmi împart viața cu persoana care mă acceptă și susține în tot ce fac.”, scria Nelu Cortea în ziua în care a împlinit 36 de ani.

Nelu și Elena Cortea au împreună doi copii: o fetiță și un băiețel. Luna a împlinit 7 ani în luna septembrie. Amun Ioan, băiețelul actorului, are 2 ani. Se pare că soții Cortea sunt mulțumiți de formula familiei lor și, momentan, nu își mai doresc alți moștenitori: „Mulțumesc soției mele @elenacortea care a dovedit că e o fabrică de copii excelentă! (Și cu această ocazie anunțăm închidere fabricii)”, scria Nelu Cortea la scurt timp după nașterea băiețelului său.

Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nelu Cortea (@nelucortea)

„Doamna din imagini își sărbătorește azi ziua de naștere. Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele. Ma rog… Și eu sunt responsabil pentru TOATĂ fericirea ei, dar nu e vorba despre asta. Chiar nu e vorba despre cât de extraordinar sunt eu, ci e despre ea! Soția mea dragă! Mama ‘la copiii mei’! Să fii sănătoasă și fericită iubire! E greu să fii altfel cu un soț așa minunat lângă tine .”, a scris Nelu Cortea în dreptul unei fotografii pe care a postat-o online.

Vezi și: Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Zi de sărbătoare în familia lui Mihai Petre! Catinca, fetița cea mare, a împlinit 9 ani: „știu pentru cine și pentru ce trăiesc” | Demamici.ro