Puya are trei fete, dar își mai dorește copii: „Încerc să creez o familie unită” | Demamici.ro

Puya are trei fete, dar își mai dorește copii: „Încerc să creez o familie unită” | Demamici.ro

Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni, grație carierei sale care a început în urmă cu mulți ani.

Cântărețul are în prezent propria lui „la familia”, fiind un tătic și un soț mândru. El și soția lui, Melinda, au împreună trei copii și își trăiesc povestea de iubire discret, astfel că nu se cunosc foarte multe detalii despre viața personală a artistului.

Puya se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile, având o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Cântărețul se mândrește și în mediul online cu fetițele lui, acolo unde mai publică din când în când imagini în care acestea apar, însă nu foarte des, părând genul de tătic protector.

Cert este că micuțele seamănă de minune cu părinții lor, moștenind din trăsăturile acestora. Între fetițele cele mari este o diferență de vârstă de doar un an, însă Puya are acasă și o mezină. Melissa are 12 ani, Iuliana, 11 ani, iar fetița lor cea mică are doar 5 anișori.

Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Cum arată viața de familie a lui Puya. Ce a declarat despre rolul de părinte

Puya a explicat de curând că este foarte implicat în viața de familie și că fetițele lui i-au dat un scop în viață. Totodată, a dezvăluit că locuința lor e mereu plină de hărmălaie, după ce le-a luat celor mici și animăluțe de companie, însă nu se plânge.

Artistul mai spune că mereu și-a dorit să fie un familist și a visat la o familie numeroasă. Astfel, Puya și soția, Melinda, ar vrea să aducă pe lume și un băiat.

„Nu m-am transformat. Asta am vrut mereu, având și exemplul de acasă. Doar că așa cum se întâmplă de multe ori, în viață nu e mereu după cum vrei tu. A durat să găsesc o soție bună. Nu prea am timp să mă gândesc cum trebuie să fiu. Sunt cum sunt. Încerc să fiu cum pot eu mai bine. Încerc să fac ce au făcut și părinții mei în principiu. Să creez o familie unită. Ar fi frumos încă un copil, sigur. Ce o vrea Dumnezeu, eu am deja un băiat, Băiatu’ în iarbă, vinul pe care l-am lansat anul trecut”, a spus Puya pentru Ciao.ro

Cum a fost Puya în copilărie

„În primul rând  am fost crescut cu dragoste. În al doilea rând, părinții ne-au învățat să fim uniți și orice ar fi să ne ajutăm. Cât despre educație, fiecare copil se naște cu un fel de-a fi. Gusturi la mâncare proprii, aptitudini sau talente specifice. Educația nu face decât să te ajute în a te perfecționa, sau nu, de multe ori, să reprime aceste trăsături ale tale. Părinții noștri ne-au dat aceeași educație, dar drumurile noastre sunt diferite. Cine nu își pedepsește copilul nu îl iubește, asta e lege!

Nu așa multe. Mai mult frații mei cei mari se ocupau cu domeniul ăsta. Practic, la ce făceau ei nu prea aveai cum să ii depășești. Ale mele treceau neobservate. Era inutil să mai încerc”” a declarat Puya într-un interviu pentru Ciao.ro

Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie

Melinda și Dragoș Gărdescu s-au căsătorit în 2011, după o relație de 5 ani. Cei doi s-au cunoscut la un concert al artistului, la un bal al bobocilor din Deva, pe care Melinda îl prezenta. Scânteia întâlnirii a fost suficientă pentru a-l face pe Puya să vrea să o vadă din nou pe Melinda.

Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit..

După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd!

Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului. (…) Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat”, a declarat Puya. Citește tot articolul aici.

Puya (Dragoș Gărdescu) și Melinda Gărdescu au acceptat provocarea de a participa la „America Express”, unul dintre cele mai de succes, dar și dificile reality show-uri din România. Perechea este singura căsătorită din competiție și față face cu brio probelor și situațiilor stresante din fiecare etapă de concurs.

Vezi și: Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Vezi și: Jean Gavril, în postura de soț și tată. Concurentul de la „America Express” are o fetiță de un anișor: „Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă” | Demamici.ro