Sergiu, „taticul calaret”, si familia s-au mutat in casa noua! Morosanu s-a tinut de cuvant | Demamici.ro

Sergiu,

Sergiu, „taticul calaret”, si familia s-au mutat in casa noua! Povestea lui Sergiu Ciobotariu a ajuns la inimile oamenilor. Tanarul de 23 de ani a mers calare 40 de kilometri, pana in Iasi, la maternitatea unde sotia i-a adus pe lume cel de-al treilea copil pentru a-i duce mancare.

Impresionat de povestea de viata a „taticului calaret”, Catalin Morosanu a promis ca il va ajuta sa se mute in casa noua.

Iata ca la scurt timp de la promisiune, luptatorul a reusit sa o si implineasca. Morosanu a initiat o strangere de fonduri pentru familia Ciobotariu si, intr-un timp record, a reusit sa adune 42.600 de euro. Din aceasta suma a fost cumparata o casa cu trei camere si o bucatarie, complet mobilata care a costat 37.000 de euro. Restul banilor au fost pusi in cont, astfel incat familia sa se poata descurca si in perioada urmatoare.

Morosanu, noutati despre "taticul calaret": "Sergiu si familia lui sunt gata sa inceapa o viata noua!" | Demamici.ro

Si pentru ca nimic din aceasta poveste nu ar fi existat fara cal, animalul a primit si el un grajd in gradina din spatele casei.

Va amintim ca Sergiu, sotia sa si cei trei copii (2 fetite de 4 si 2 ani si un baietel nou-nascut) locuiau intr-o singura incapere in care conditiile lasau de dorit.

Vezi si: Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

Sergiu, „taticul calaret”, si familia s-au mutat in casa noua! Vestea cea buna a fost facuta publica de Catalin Morosanu

„Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ.

Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul.

Sergiu, "taticul calaret", si familia s-au mutat in casa noua! Morosanu s-a tinut de cuvant | Demamici.ro

Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași.

Sergiu, „taticul calaret”, si familia s-au mutat in casa noua!

Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. Mulțumesc Jon Păduraru și biroului notarial Iulia Păduraru pentru că ați acceptat să întocmiți actele pro bono, altfel ar fi însemnat costuri suplimentare.

Barbatul care a mers calare la maternitate, ajutat de Morosanu: "Vreau sa-l ajutam sa-si construiasca o casa!" VIDEO | Demamici.ro

Și pentru că în cont au mai rămas strânși de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acești bani vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți.

În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puținul lor, au arătat că românii sunt oameni puri și împreună putem reuși tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în fața voastră, oameni buni. Sergiu vă mulțumește din suflet!🙏🏻”

Vezi si: Sergiu, „taticul calaret”, a donat din ajutoarele primite: „Am cumparat reteta unui batran!”| Demamici.ro