Băiețel de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat. Joacă între copii cu sfârșit tragic la Tulcea | Demamici.ro

Joacă între copii cu sfârșit tragic la Tulcea. Un băiețel de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat | Demamici.ro

Băiețel de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat. Joacă între copii cu sfârșit tragic la Tulcea Tragedie la Tulcea. Un băiețel în vârstă de 7 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.

Copilul a fost găsit fără viață de părinții lui, în cuva mașinii despălat rufe, și au alertat imediat organele de poliție. Oamenii legii din Tulcea au primit sesizarea marți seara de la părinții disperați.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea copilului și s-a constatat doar decesul, informează Mediafax.

Din primele informații, părinții se aflau la poarta locuinței în momentul tragediei.
Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost întocmit, iar autoritățile așteaptă și rezultatele necropsiei.

De asemenea, polițiștii i-au informat și pe reprezentanții D.G.A.S.P.C. Tulcea cu privire la acest incident nefericit.

Joacă între copii cu sfârșit tragic la Tulcea. Un băiețel de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat | Demamici.ro

Băiețel de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat. Primele supoziții: totul ar fi pornit de la o joacă între copii

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care băiețelul a ajuns să se sufoce în cuva mașinii de spălat, însă s-a conturat până acum o primă ipoteză.

Totul ar fi pornit de la o joacă între victimă și sora lui de 3 ani. Copiii erau singuri în casă, în timp ce părinții se aflau în curte. Se pare că adulții ar fi descoperit ce s-a întâmplat abia după două ore.

Părinții au încercat să-și explice cum ar fi putut băiatul să ajungă blocat în mașină de spălat. Aceștia au luat în calcul varianta în care copiii se jucau, băiețelul s-a ascuns, iar fetița ar fi împins hubloul mașinii de spălat și l-ar fi închis pe fratele ei înăuntru.

Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Reportaj Stirile Pro TV AICI!

Vezi si: Un băiețel de 6 ani din Văleni s-a înecat la scăldat. Mama a vrut să-l salveze, dar a scăpat-o pe sora mai mică de 7 luni în apă | Demamici.ro

Vezi si: Înger salvator mereu la datorie. Un jandarm aflat la picnic a salvat viața unei fetițe de 1 an și 7 luni | Demamici.ro