Tragedie la un loc de joacă din România. O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost lovită de un băiat | Demamici.ro

Tragedie la un loc de joacă din România. O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost lovită de un băiat | Demamici.ro

Tragedie la un loc de joacă din România. O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost lovită de un băiat. Tragedie la un loc de joacă din localitatea Jilava. O fetiță de șase ani a murit, după ce a fost lovită de un băiețel de șapte ani în timp ce se jucau.

Din primele cercetări, se pare că băiatul a lovit-o pe fată în abdomen, iar lovitura a fost atât de puternică încât fetița a ajuns transportată la spital.

Micuța a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la Spitalul Marie Curie din București, însă medicii nu au putut face nimic ca să o salveze.

Deocamdată, nu se cunosc exact circumstanțele în care s-a petrecut incidentul sau dacă minorii erau supravegheați de un adult la locul de joacă.

Oamenii legii fac cercetări pentru loviri și alte vătămări cauzatoare de moarte.

Părinții trebuie să fie vigilenți cu copiii la locul de joacă. Mama de gemeni, incident grav, după ce unul dintre copii a rămas blocat într-o mașinărie

O mama a trei copii si-a scapat copilul din ochi pentru cateva momente, intr-un loc de joaca pentru copii, iar cand s-a intors a avut socul sa vada cum fiul sau s-a strecurat intr-o masinarie de jucarii, sperand sa-si ia un ursulet de plus.

Este vorba despre acea masinarie unde trebuie sa introduci o suma de bani, iar apoi, cu ajutorul unor brate metalice, trebuie sa apuci o jucarie si s-o scoti afara.

Tragedie la un loc de joacă din România. O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost lovită de un băiat

Natalie a fugit imediat spre locul unde se afla copilul sau si l-a gasit pe Noah inchis printre jucariile de plus. Dupa 10 minute, trei lacate rupte si un semn „scos din functiune” plasat langa masinarie, Noah a fost reunit cu mama sa, care in sfarsit a avut ocazia sa rada de aceasta situatie.

„Mi-am scos fiul la un loc de joaca pentru copii pentru a-l amuza, dar nu m-am asteptat niciodata sa se intample ceva de genul. L-am dus pe fratele lui, Joel, la toaleta si l-am lasat pe Noah sa se joace cu prietenul lui pentru cateva minute (…)

Din fericire, echipa tehnica l-a scos de acolo in 10 minute, iar acum ca stiu ca este nevatamat si in siguranta nu ma pot opri din ras gandindu-ma la ce s-a intamplat,” a spus mama copilului, potrivit Daily Mail.

Vezi si: Și-a salvat sora din colții unui câine, iar acum își poartă cicatricea ca un supererou. „Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu” | Demamici.ro

Vezi si: Lasa copilul sa se joace-n noroi. Murdaria, rol esential in dezvoltarea sistemului imunitar | Demamici.ro