Înger salvator mereu la datorie. Un jandarm aflat la picnic a salvat viața unei fetițe de 1 an și 7 luni | Demamici.ro

Înger salvator mereu la datorie. Un jandarm aflat la picnic a salvat viața unei fetițe de 1 an și 7 luni |Demamici.ro

Înger salvator mereu la datorie. Un jandarm aflat la picnic a salvat viața unei fetițe de 1 an și 7 luni. Un jandarm a devenit îngerul salvator al unei fetițe de 1 an și 7 luni.

Micuța se înecase cu o bucată de covrig, chiar sub ochii îngroziți ai părinților. Robert Băiașu, jandarm de meserie, se afla și el la picnic la Cascada Urlătoarea din Vama Buzăului, alături de familia lui, atunci când a început să observe agitație în jurul fetiței.

Micuța de nici 2 ani s-a înecat cu o bucată de covrig și nu mai putea să respire. Mama copilei intrase în panică.

Înger salvator mereu la datorie. Un jandarm aflat la picnic a salvat viața unei fetițe de 1 an și 7 luni

Fără să mai stea pe gânduri, Robert a intervenit imediat și a aplicat manevrele de resuscitare până când fetiţa şi-a revenit şi a început să respire.

Apoi, jandarmul a alergat cu fetița în brațe până la drumul naţional, astfel încât copila să ajungă cât mai repede pe mâinile medicilor.

Înger salvator mereu la datorie. Un jandarm aflat la picnic a salvat viața unei fetițe de 1 an și 7
În tot acest timp, soția jandarmului a dat și ea o mână de ajutor și a sunat la 112. Un echipaj SMURD s-a deplasat către locație, iar jandarmul a ieșit în întâmpinarea echipajului cu fetița în brațe.

Totuși, până la sosirea medicilor, jandarmul i-a mai aplicat copilei încă două manevre de resuscitare.

Din fericire, jandarmul Robert Băiașu a reușit să devină înger pentru un îngeraș și să-i salveze viața. Fetiţa a fost preluată în stare stabilă de echipajul SMURD şi transportată la spital, în siguranţă, potrivit observatornews.ro.

Vezi si: Și-a salvat sora din colții unui câine, iar acum își poartă cicatricea ca un supererou. „Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu” | Demamici.ro

Vezi si: Viata unui bebelus de o luna, inecat cu lapte, salvata prin telefon de un operator 112 | Demamici.ro