Dragoș, un tânăr adoptat în SUA la vârsta de doi ani, își caută mama biologică din România | Demamici.ro

Dragoș, un tânăr adoptat în SUA la vârsta de doi ani, își caută mama biologică din România | Demamici.ro

Dragoș își caută mama biologică din România. Dragoș, în vârstă de 23 de ani, trăiește alături de familia sa adoptivă în Statele Unite ale Americii, dar își dorește să o cunoască pe femeia care i-a dat viață în data de 10 iunie 1996, în localitatea Fălticeni din Județul Suceava.

„Numele meu a fost CHIHAIA DRAGOȘ ALEXANDRU. Din documentele mele de adopție reiese că la foarte scurt timp după naștere am ajuns în grija statului român până când la vârsta de doi ani am fost adoptat în Florida, S.U.A.”, a spus Dragoș, citat de pagina Facebook „The never forgotten Romanian children” – „Copiii niciodată uitați ai României”.

Dragoș știe care sunt numele și vârsta mamei sale naturale, dar după nașterea sa aceasta s-a mutat în altă localitate și acum nu reușește să o mai găsească. Pentru asta are nevoie de ajutorul tuturor.

Dragoș este un tânăr adoptat în SUA

Dragoș își caută mama biologică din România

„Sunt în căutarea mamei mele biologice, CHIHAIA MIHAELA, acum în vârstă de 46 de ani. Pe atunci mama mea locuia la țară, într-o localitate din Suceava, cu părinții și frații ei doi mai mici. A terminat școala generală apoi a rămas acasă o perioadă de timp ajutând familia în jurul casei.

După nașterea mea, întreagă familie s-ar fi mutat într-o altă parte a țării, o locație necunoscută, departe de orfelinatul în care am locuit. Urma mamei mele a fost pierdută încă de când mi-a dat naștere și s-a externat fără mine”, a spus tânărul.

Chiar dacă mama sa l-a abandonat în spital, Dragoș nu-i poartă pică și chiar face un apel emoționant către noi toți să nu o judecăm pe femeia care i-a dat viață, tânărul bănuind că aceasta ar fi avut motive întemeiate pentru a recurge la acest gest.

„Vă rog foarte mult pe toți cei care citiți aceste rânduri să nu o judecați pe mama mea!! Sigur a avut o situație foarte dificilă și probabil nu a avut sprijinul nimănui. Vreau așa de mult să o găsesc, să o cunosc, să-i aud vocea, să-i dau o mare îmbrățișare și să îi spun cât de mult m-am gândit la ea.

Vă rog faceți asta pentru mine! Ajutati-mă să-mi găsesc mama! O singură DISTRIBUIRE poate duce direct la ea. Mulțumesc din suflet tuturor!”