Statul danez i-a luat copilasul. O mama disperata cere ajutor pentru a-si putea aduce fiul acasa | Demamici.ro

Statul danez i-a luat copilasul. O mama disperata cere ajutor pentru a-si putea aduce fiul acasa | Demamici.ro

Hermina Gheorghe si-a spus povestea pe contul de socializare in speranta ca oamenii cu sufletul mare o vor ajuta sa-si poata aduce baietelul acasa. William a venit pe lume in Danemarca, insa cei de la Protectia Copilului l-au luat pe micut de langa mama. Romanca sustine ca si-a angajat un avocat care sa o ajute in demersul de a-si aduce copilul acasa. Momentan are drept de vizita de 2 ore, la fiecare 2 saptamani.

Se pare ca viata nu a fost prea blanda cu Hermina care a fost nevoita sa treaca peste moartea sotului, dar si a primului nascut care la 14 ani a murit de leucemie. Daca doriti sa o ajutati, la finalul articolului gasiti trimiteri catre site-urile unde puteti face acest lucru. De asemenea, o puteti contacta pe mama in privat pentru mai multe informatii. Contul ei de socializare e Hermina Gheorghe.

Statul danez i-a luat copilasul. O mama disperata cere ajutor pentru a-si putea aduce fiul acasa | Demamici.ro

„Am fost si sunt o luptatoare. Chiar daca viața m-a ingenunchiat, m-am ridicat. Am luat-o de la inceput. In urma cu 15 ani, soțul mi-a murit. Acum 6 ani am pierdut un băiețel in varsta de 14 ani. Am încercat să-mi refac viața, însă a fost imposibil.

În urma unei relații, am rămas însărcinată și am adus pe lume un băiețel, dar din nou necazul mi-a bătut la ușă. Locuiesc in Danemarca de aproape 15 ani. Am născut băiețelul prematur cu 4 saptamani înainte de termen și am fost asaltată din spital de Protecția Copilului la care am căzut victimă cu atata ușurință.

Statul danez i-a luat copilasul. O mama disperata cere ajutor pentru a-si putea aduce fiul acasa | Demamici.ro

Mi s-a adus la cunoștință că voi fi transportată la o familie care să mă învețe cum să cresc un copil. Le-am zis că știu să cresc un copil că pe cel mare eu l-am crescut singură fara ajutorul nimanui. Ei mi-au răspuns că dacă nu voi accepta, îmi vor lua copilul. Eu le-am răspuns că nimeni nu va putea să-mi smulgă copilul de langa mine. Mi s-a raspuns: „iti voi demonstra ca eu voi putea… „

Oameni buni, oare ne aflăm pe ringul de box să vedem care este mai puternic? Nu am vrut să mă iau cu ea la ceartă să nu agravez situația, însă a fost un șoc pentru mine ce auzeam. Pot sa va zic au fost reacțiile unei mame care își iubește copilul. Dupa 3 săptămâni am fost externata cu băiețelul meu William din spital si transportată la o familie foarte în vîrstă.

El avea 75 de ani, iar soția lui 63 ani. In fiecare dimineață, de la ora 9:00 până seara la 19:00, eram data afara cu copilul. Femeia aceea, seară de seară după ora 18:00, era beată. Imi smulgea copilul din brațe și îmi era frică să nu cadă cu copilul. Bătrânul acela era sa-mi cadă cu copilul de 2 ori.

Statul danez i-a luat copilasul. O mama disperata cere ajutor pentru a-si putea aduce fiul acasa | Demamici.ro

Le-am spus celor de la Protecția Copilului ce se întîmplă. M-au chemat la ședință. Dupa ce s-a terminat ședința, copilul nu mai era. Răspunsul lor a fost ca mi-au luat copilul. Plângeam nu știam pe ce drum să pornesc. Avea doar 10 săptămâni. Era atât de micuț. Nu știam încotro să mă duc, pe ce drum să apuc să ajung lângă puiul meu..

Mă luptam și mă luptam cu morile de vânt. Ce se întâmpla este strigător la cer, vă rog să mă credeți!!! Am apelat la Ambasada Română unde mi sa zis că nu mă pot ajuta pentru că sunt în țară lor !!! Oare unde este dreptatea? Am cerut să fiu dusă intr-un plasament cu copilul, dar nu au vrut! De atunci au trecut mulți ani….

Mi s-a acordat vizită la 2 săptămîni cate 2 ore, dar eu nu am oprit lupta! Cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor cu suflet care mi-au fost alături am găsit o avocată foarte bună care luptă alături de mine și mă susține!

Acești ani nu au fost ușori pentru că nu am reușit mulți ani să am avocat deoarece nu îmi puteam permite să plătesc așa că îmi dădeau ei din oficiu, însă acel avocat a fost de partea lor. Cu ajutorul vostru oameni dragi am reușit să plătesc un avocat la care încă mai am datorii, dar nu mă lasă și am reușit să depunem procesul la CEDO și mi-au acceptat slavă Domnului.

Urmează încă multe încercări dar sunt sigură că Dumnezeu este cu noi și apără dreptatea. Fără ajutorul vostru, cu donații. nu aș fi reușit să ajung pană aici. Vă rog, vă rog din suflet să mă ajutați pe mai departe să îmi aduc copilul acasă, langă mine, mama lui care îl iubește nespus de mult și care în toti acești ani nu a lipsit de la nici o întîlnire chiar dacă a trebuit să treacă prin multe obstacole și umilințe.

Îmi iubesc copilul!!

L-am iubit și încă în sufletul meu îl iubesc și pe Flavian, cel pe care l-am pierdut după o lungă suferință a bolii de leucemie. Numai Dumnezeu mi-a dat putere să fiu puternică după atatea încercări. Vă rog și mă iertați că îndrăznesc să cer, dar fără voi nu pot continua lupta. O să pun aici contul deschis pe care o puteți urmari oricand și dacă aveți nevoie de dovezi, vă stau la dispoziție în privat.

Vă mulțumesc din suflet și Dumnezeu să vă răsplătească!

https://www.gofundme.com/vremsailaducemacasapewilliam”

Statul danez i-a luat copilasul. O mama disperata cere ajutor pentru a-si putea aduce fiul acasa | Demamici.ro

Citeste si:

O TANARA DE 25 DE ANI A NASCUT NATURAL SEPTUPLETI: 6 FETE SI UN BAIETEL VIDEO | DEMAMICI.RO

MAMA SINGURA A ADUS PE LUME OCTUPLETI! FEMEIA MAI AVEA 6 COPII. CUM ARATA FAMILIA VIDEO | DEMAMICI.RO

A NASCUT 44 DE COPII SI ACUM ARE 40 DE ANI! POVESTEA UNEIA DINTRE CELE MAI FERTILE FEMEI DIN LUME VIDEO | DEMAMICI.RO