Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat” | Demamici.ro

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat” | Demamici.ro

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat”. Roxana Vancea este însărcinată cu primul copil. Bruneta se alătură unei liste lungi de vedete care se pregătesc să devină mămici anul acesta.

Vestea cea mare a fost împărtășită la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, iar sarcina nu a luat-o deloc pe nepregătite.

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, își doreau de ceva timp un copil, iar în ultima jumătate de an s-au pregătit ca la carte pentru acest moment.

Pasionați de fitness, atât Roxana cât și soțul ei, au fost nevoiți să facă o serie de modificări în rutina lor zilnică. Pe lângă analize, soțul Roxanei, care mai are un copil dintr-o relație anterioară, a renunțat la suplimentele pentru sală cu șapte luni înainte ca Roxana să rămână însărcinată.

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: "Sunt 70% șanse să nasc un băiat"

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat”

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show.

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: "Sunt 70% șanse să nasc un băiat"

Roxana Vancea este însărcinată în trei luni și jumătate. Vedeta a mai spus că este aproape sigură de sexul bebelușului ei.

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat viitoarea mămică.

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: "Sunt 70% șanse să nasc un băiat"

Roxana Vancea și soțul ei Dragoș formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2019 și-au oficializat relația la Starea Civilă. Dragoș mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, cu care Roxana Vancea se înțelege de minune și, am putea spune, și-a exersat alături de el rolul de viitoare mămică.

Vezi si: Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil mic | Demamici.ro

Vezi si: Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare VIDEO | Demamici.ro