Roxana Vancea a născut. Primele imagini din maternitate | Demamici.ro

Roxana Vancea a născut. Primele imagini din maternitate | Demamici.ro

Roxana Vancea a născut. Fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a împărtășit prima imagine cu bebelușul pe contul său de Instagram. Extrem de discretă, Vancea nu a dat prea multe detalii, ci a postat o fotografie în care micuțul îi strânge cu putere degetul.

Frumoasa brunetă a făcut publice fotografii din maternitate.

Roxana Vancea a născut. Primele imagini din maternitate | Demamici.ro

Urmăritorii de pe contul de Instagram au început să-și pună întrebări după ce, în urmă cu o zi, Roxana a făcut publică o fotografie în care apare alături de soțul său Dragoș, însă nu se vede nici urmă de burtică.

Având în vedere că pe parcursul sarcinii bruneta și-a menținut silueta, iar burtica de gravidă era oricum micuță, nimeni nu știa dacă bebele încă mai e în burtică sau sarcina e bine ascunsă sub hanoracul larg. Cu siguranță, Roxana Vancea va oferi răspunsuri la toate întrebările în perioada următoare.

Vezi si: Roxana Vancea, primele declarații după naștere: „Am născut fără epidurală, ca bunica!” | Demamici.ro

Pe 29 octombrie, Roxana Vancea își anunța urmăritorii că a ajuns cu sarcina la termen

Viitoarea mămică a imortalizat momentul printr-o fotografie în care apare îmbrăcată sumar și cu burtica la vedere, așa cum și-a obișnuit urmăritorii în ultimele luni. La finalul lunii octombrie, frumoasa brunetă a ajuns cu sarcina la termen, împlinit 37 de săptămâni.

„Saptamana 37 🤰🏻 Mai e un pic 🤱🏻❤️”, a scris Roxana în dreptul fotografiei, pe Instagram.

Roxana Vancea a ajuns cu sarcina la termen. Fotografie cu burtica de gravidă în săptămâna 37: "Mai e un pic"

Roxana Vancea, sarcină cu risc

Roxana Vancea a mărturisit că medicul a atenționat-o că ar putea naște mai devreme de termen, din cauza colului scurt. Mai mult decât atât, Roxana a trecut printr-o intervenție medicală (n.r. – cel mai probabil cerclaj sau montarea unui pesar) care să o ajute să ducă sarcina cât mai aproape de termen. Se pare că procedura medicală a avut efectul scontat, bruneta ducând sarcina la termen.

„Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic.”, declara Roxana Vancea, la „Teo Show” în urmă cu câteva luni.

Roxana Vancea și soțul ei Dragoș formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2019 și-au oficializat relația la Starea Civilă. Dragoș mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, cu care Roxana Vancea se înțelege de minune și, am putea spune, și-a exersat alături de el rolul de viitoare mămică.

Vezi si: Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat” | Demamici.ro