Roxana Vancea, primele declarații după naștere: „Am născut fără epidurală, ca bunica!” | Demamici.ro

Roxana Vancea, primele declarații după naștere:

Roxana Vancea, primele declarații după naștere: „Am născut fără epidurală, ca bunica!” Roxana Vancea a născut miercuri, 17 noiembrie 2021, primul ei copil. Frumoasa brunetă a devenit oficial mămică și a adus pe lume un băiețel.

Bruneta a ales să nască natural, fără anestezie epidurală și să trăiască experiența nașterii din plin.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Roxana Vancea, primele declarații după naștere. A avut o sarcină cu risc

Pentru Roxana și partenerul ei, sarcina a fost una cu emoții. Medicii au avertizat-o că sarcina ei se încadrează în categoria celor cu risc, însă din fericire, cu monitorizarea corectă, vedeta a reușit să aducă pe lume un băiețel sănătos, de 3200 grame.

Roxana Vancea a născut. Primele imagini din maternitate | Demamici.ro

„Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul acela jos, pot să nasc oricând.

Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a mai spus Roxana Vancea la un post de televiziune.

Roxana Vancea a cântărit 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină

O împătimită a sportului, Roxana Vancea s-a menținut activă chiar și după ce a aflat că este însărcinată.

În mod inevitabil, sarcina ei a stârnit și controverse în mediul online, internauții rămânând surprinși de burtica de gravidă de mici dimensiuni a vedetei, dar și de lipsa altor kilograme în plus.  Drept dovadă, în luna a șaptea de sarcină, Roxana cântărea 50 de kilograme.

Roxana Vancea, gravidă în luna a șaptea de sarcină. Vedeta cântărește 50 de kilograme

„Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5. Astăzi am făcut 7 luni. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe.

Dacă mă pun la masă, mănânc un kilogram de nectarine, nu trei. Ieri am avut poftă de cartofi prăjiți cu cașcaval pane și mi-am făcut. Mănânc și nu mănânc neapărat foarte sănătos. Mănânc ce-mi vine. Am fost ieri la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui.

Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic.”, povestea Roxana în timpul sarcinii.

Vezi si: Roxana Vancea a născut. Primele imagini din maternitate | Demamici.ro

Vezi si: Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro