Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc.” Roxana Vancea se pregătește să devină mămică, deși la cum arată nu ai spune acest lucru. Deși este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, burtica de gravidă abia se zărește.

Însărcinată în luna a șaptea, Roxana Vancea și-a surprins de multe ori internauții cu silueta ei de invidiat. Pasionată de sport și fitness, Roxana Vancea s-a menținut activă chiar și după ce a aflat că este însărcinată.

Recent, ea s-a pozat în sala de sport, îmbrăcată în echipament sportiv și cu burtica la vedere. „7 luni”, a scris ea în dreptul imaginii, spre uimirea multora.

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină. Proba cântarului în săptămâna 27 de sarcină

Roxana Vancea, gravidă în luna a șaptea de sarcină. Vedeta cântărește 50 de kilograme

Frumoasa brunetă a lăsat loc multor speculații după apariția ei cu burtica la vedere. Unii internauți au refuzat să creadă că Roxana Vancea nu s-a îngrășat deloc pe durata celor două trimestre de sarcină.

Drept replică, vedeta s-a urcat pe cântar și le-a arătat tuturor rezultatul: 50,4 kilograme.

Chiar dacă se simte bine, și bebelușul se dezvoltă normal, Roxana Vancea a mărturisit că medicul a atenționat-o că ar putea naște mai devreme de termen, din cauza colului scurt. Mai mult decât atât, Roxana a trecut printr-o intervenție medicală (n.r. – cel mai probabil cerclaj sau montarea unui pesar) care să o ajute să ducă sarcina cât mai aproape de termen.

Roxana Vancea, gravidă în luna a șaptea de sarcină. Vedeta cântărește 50 de kilograme

„Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5. Astăzi am făcut 7 luni. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe.

Dacă mă pun la masă, mănânc un kilogram de nectarine, nu trei. Ieri am avut poftă de cartofi prăjiți cu cașcaval pane și mi-am făcut. Mănânc și nu mănânc neapărat foarte sănătos. Mănânc ce-mi vine. Am fost ieri la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui.

Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic.”

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro

Roxana Vancea și soțul ei Dragoș formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2019 și-au oficializat relația la Starea Civilă. Dragoș mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, cu care Roxana Vancea se înțelege de minune și, am putea spune, și-a exersat alături de el rolul de viitoare mămică.

Vezi si: Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat” | Demamici.ro