Roxana Vancea a ajuns cu sarcina la termen. Fotografie cu burtica de gravidă în săptămâna 37: „Mai e un pic” | Demamici.ro

Roxana Vancea a ajuns cu sarcina la termen. Fotografie cu burtica de gravidă în săptămâna 37: „Mai e un pic” | Demamici.ro

Roxana Vancea a ajuns cu sarcina la termen. Fotografie cu burtica de gravidă în săptămâna 37: „Mai e un pic”. Frumoasa brunetă a ajuns cu sarcina la termen și doar puțin o mai desparte de momentul în care își va strânge la piept primul ei bebeluș.

Viitoarea mămică a imortalizat momentul printr-o fotografie în care apare îmbrăcată sumar și cu burtica la vedere, așa cum și-a obișnuit urmăritorii în ultimele luni.

Nu de puține ori Roxana Vancea și-a etalat mândră burtica de gravidă, în ciuda comentariilor critice pe care le-a primit. Pasionată de fitness și o alimentație sănătoasă, corpul Roxanei Vancea nu a suferit multe transformări pe parcursul celor 37 de săptămâni de sarcină. Bruneta și-a menținut silueta dobândită prin sport, iar din acest motiv și-a atras și unele comentarii cârcotașe, unele voci considerând că aceasta ar fi făcut exces de sport în perioada sarcinii.

Roxana Vancea a ajuns cu sarcina la termen. Fotografie cu burtica de gravidă în săptămâna 37: "Mai e un pic"

„Saptamana 37 🤰🏻 Mai e un pic 🤱🏻❤️”, a scris Roxana în dreptul fotografiei, pe Instagram.

Roxana Vancea, proba cântarului în luna a șaptea de sarcină: „50,4 de kilograme”

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc.” Roxana Vancea se pregătește să devină mămică, deși la cum arată nu ai spune acest lucru. Deși este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, burtica de gravidă abia se zărește.

Roxana Vancea a ajuns cu sarcina la termen. Fotografie cu burtica de gravidă în săptămâna 37: "Mai e un pic"

Frumoasa brunetă a lăsat loc multor speculații după apariția ei cu burtica la vedere. Unii internauți au refuzat să creadă că Roxana Vancea nu s-a îngrășat deloc pe durata celor două trimestre de sarcină.

Drept replică, vedeta s-a urcat pe cântar și le-a arătat tuturor rezultatul: 50,4 kilograme.

Chiar dacă se simte bine, și bebelușul se dezvoltă normal, Roxana Vancea a mărturisit că medicul a atenționat-o că ar putea naște mai devreme de termen, din cauza colului scurt. Mai mult decât atât, Roxana a trecut printr-o intervenție medicală (n.r. – cel mai probabil cerclaj sau montarea unui pesar) care să o ajute să ducă sarcina cât mai aproape de termen.

Vezi si: Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat” | Demamici.ro