Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil mic | Demamici.ro

Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil mic

Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil mic. Lili Sandu a născut primul ei copil la vârsta de 40 de ani, iar din acel moment, viața i s-a schimbat complet.

Frumoasa vedetă a devenit mama unui băiețel, anul trecut, iar de atunci, micuțul a devenit prioritatea numărul unu pentru frumoasa mămică. Odată cu maternitatea, Lili Sandu a împărtășit adesea cu fanii de pe Instagram, momentele speciale din noua ei viață, alături de noul membru al familiei: Thomas Jay Cristian.

Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil micÎntr-o postare recentă, vedeta a atras admirația multor femei, după ce a postat o fotografie care exprimă cel mai bine zilele de maternitate.

Nemachiată, fără filtre și fără să afișeze vreun zâmbet „de stat la poză”, Lili Sandu a uimit prin frumusețea naturaleții ei. Vedeta a fost surprinsă în pat, vizibil încercănată de la oboseală, alături de micuțul ei, încercând să prindă câteva ore de somn. Băiețelul vedetei, adormit și el, stă aproape de pieptul ei, semn că tocmai fusese alăptat.

Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil micTricoul mototolit al actriței dezvăluie abdomenul așa cum e firesc să arate în perioada postnatală, iar Lili Sandu nu s-a stânjenit de acest lucru. Fotografia a fost extrem de apreciată de către internauți.

„Super curajoasă! Cred că este prima poză reală, dintr-o zi obișnuită din viața de mamă, pe care am văzut-o până acum la o persoană publică”, „Ohhh…câtă naturalețe și prezență! Fix în poziția aceasta „adorm” și eu de 2 ani și 3 luni. Creștere blândă mai departe👏!, „Foarte frumos! Cam așa arată lucrurile în realitate”, au fost câteva din comentariile primite.

Lili Sandu a slăbit 17 kg în mai puțin de 2 luni după naștere

Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil mic

Lili Sandu a devenit mamă în prima parte a lunii august. Thomas Jay Cristian a venit pe lume pe data de 10.08.2020, la ora 17:36, cu o greutate de 3300 g și 52 cm, făcând-o pe Lili Sandu cea mai fericită mămică.

La doar o lună jumătate după ce a născut, mămica celebră a reușit să scape de 17 kg. Se pare că 10 „s-au topit” încă din maternitate, iar următoarele 7 în doar 7 săptămâni.

Întrebată cum a reușit să slabească atât de repede, Lili Sandu a spus că nu a ținut nicio dietă, ci a alăptat exclusiv.

„17 kg! 🎉😁 10 kg am lăsat la spital și încă 7 în 7 săptămâni fără sa țin dietă, dar alăptez exclusiv și am înțeles ca asta ajută. Mai am 7 kg de slăbit, dar las pentru orele de sport 😊 Port mai mereu centura de după naștere și ajută suuuuuper mult cu susținerea și subțierea taliei. 🤗, a fost răspunsul lui Lili Sandu.

Vezi si: Lili Sandu, cu băiețelul de urgență la spital, de Crăciun! ”A făcut febră mare!” | Demamici

Vezi si: Imagini de la botezul lui Thomas Jay, băiețelul lui Lili Sandu. Cine au fost nașii: „O poveste frumoasă devenită realitate” | Demamici.ro

Vezi si: Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare VIDEO | Demamici.ro