Postarile antivaccinare, CENZURATE de Facebook! Cum s-a ajuns la decizia asta | Demamici.ro

Postarile antivaccinare, CENZURATE de Facebook! Cum s-a ajuns la decizia asta | Demamici.ro

Senatorul american Adam Schiff a atentionat Facebook si Google, prin intermediul unei scrisori publice, cu privire la avantul pe care l-a luat curentul antivaccinare prin intermediul platformelor.

Taberele pro si anti vaccinare se afla intr-o disputa continua de ani buni, iar lupta cea mai apriga se da in mediul online care abunda de postari si polemici pe acest subiect.

Senatorul american a atras atentia asupra pericolelor pe care le presupune nevaccinarea in Statele Unite ale Americii, dar si in intreaga lume. Facebook a raspuns la aceasta interpelare analizand situatia si pregatindu-se sa ia masuri pentru a limita raspandirea curentului antivaccinare.

Potrivit unei pozitii oficiale Facebook, acest tip de continut in care apar recomandari anti-vaccinare ar putea fi eliminat de pe platforma, inclusiv din grupurile recomandate.

Postarile in care parintii sunt indemnati sa nu-si vaccineze copiii s-au raspandit ingrijorator pe grupurile de discutii de pe Facebook unde se vehiculeaza foarte multe informatii eronate despre acest subiect.

Google nu a oferit inca un raspuns oficial in aceasta problema, insa a luat deja unele masuri impotriva raspandirii curentului anti-vaccinare. A eliminat video-uri postate pe YouTube care furnizau informatii false pe tema vaccinarii.

Mai mult decat atat, Google-ul a recurs si la stergerea continutului in care erau promise leacuri minune pentru tratarea unor boli grave.

Sursa: digi24.ro

Citeste si:

COPIII GRASI SI FRUMOSI, PREDISPUSI LA PROBLEME DE SANATATE! RISCUL COPILULUI DE A FI OBEZ CRESTE DACA PARINTII SUNT OBEZI | DEMAMICI.RO

INSTRUCTAJ OBLIGATORIU PENTRU PARINTI! NOU-NASCUTUL NU VA PUTEA FI SCOS DIN MATERNITATE FARA EL | DEMAMICI.RO

CONTRACTIILE – CUM SE SIMT SI CAND TREBUIE SA MERGI DE URGENTA LA SPITAL | DEMAMICI.RO