Parintii au aflat ca e bolnavioara si au abandonat-o in spital. Elena a devenit mama pentru micuta Alma: „Nu mai pot sa traiesc fara ea!”| Demamici.ro

Parintii au aflat ca e bolnavioara si au abandonat-o in spital. Elena a devenit mama pentru micuta Alma:

Elena Dinu, o bucuresteanca cu suflet mare, s-a inscris in proiectul „Niciun copil singur in spital” sustinut de Asociatia Inima Copiilor. 100 de persoane fac voluntariat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Marie Curie din Capitala si le ofera afectiune micutilor bolnavi, abandonati in spital.

Ii tin in brate ore in sir si le ofera caldura pe care parintii n-au putut sau n-au vrut sa le-o dea.

Alma a venit pe lume prematur, fiind diagnosticata inca de la nastere cu mai multe probleme de sanatate. Mama ei, cu alti 7 copii acasa, a abandonat-o in spital. Le-a spus cadrelor medicale ca nu-si permite sa o trateze si s-o ingrijeasca.

Parintii au aflat ca e bolnavioara si au abandonat-o in spital. Elena a devenit mama pentru micuta Alma: "Nu mai pot sa traiesc fara ea!"| Demamici.ro

A fugit de responsabilitate si nu a vrut sa mai stie nimic despre fetita pe care a adus-o pe lume.

Alma a fost primul copilas pe care Elena Dinu l-a luat in brate.

„Pe ea mi-au pus-o în brate în prima mea zi de voluntariat. A fost primul copil de care m-am ocupat. M-am speriat. Fetița era intubată, plină de fire. Nu era foarte prezentă. Dar, după operația la cap, s-a schimbat.

Acum, o văd agățându-se de mine și recunoscându-mă. O văd că începe să mă urmărească. A înviat. Este un alt copil, iar între noi există o relație dincolo de ce pot să descriu în cuvinte”, a declarat femeia.

Timp de 2 luni, bucuresteanca de 48 de ani, fara copii, a mers zilnic la spital, dupa serviciu, petrecand cu Alma ore in sir. O tinea in brate, ii canta… o inconjura cu dragostea pe care mama naturala nu a vrut sa i-o dea.

Parintii au aflat ca e bolnavioara si au abandonat-o in spital. Elena a devenit mama pentru micuta Alma: "Nu mai pot sa traiesc fara ea!"| Demamici.ro

Elena s-a atasat atat de mult de fetita, incat, in momentul in care a aflat ca parintii micutei nu se razgandesc in privinta abandonului a depus actele pentru adoptie. Sotul Elenei a sustinut-o in acest demers si le-a spus medicilor ca nu conteaza cat costa tratamentul si ca e dispus sa plateasca oricat e nevoie pentru ca Alma sa fie bine.

„Copilul a avut probleme serioase la cap, o hemoragie cerebrală. Trebuia luată în plasament de cineva care poate să investească, adică de cineva care are posibilități materiale ca să vină la doctor cu ea și să facă toate tratamentele necesare, căci vorbim de o recuperare pe termen lung”, ne-a declarat dr. Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă de la Spitalul „Marie Curie”

Sotii Dinu au luat-o pe Alma acasa. I-au pregatit camera ei, un patut si toate cele necesare. Se ocupa de ea si o duc la toate controalele neurologice.

„Ea e prioritatea noastră numărul unu acum. Îi vom oferi îngrijirea de care are nevoie și în primul rând dragoste”, a adaugat Elena.

VIDEO cu Elena si Alma pe libertatea.ro.

Citeste si:

POVESTEA BEBELUSILOR BOLNAVI, ABANDONATI IN SECTIA DE TERAPIE INTENSIVA LA MARIE CURIE. O IMBRATISARE SAU O MANGAIERE INSEAMNA TOTUL PENTRU EI. SI TU LE POTI OFERI IUBIRE, AFLA CUM

FETITA, FARA CREIER, ADUSA PE LUME PENTRU A-I FI DONATE ORGANELE: “AM REZISTAT CU GANDUL LA MIRACOLUL CARE IL VA ADUCE PENTRU ATATEA FAMILII” | DEMAMICI.RO

COPIL NENASCUT, OPERAT SI PUS INAPOI IN UTERUL MAMEI, IN MAREA BRITANIE | DEMAMICI.RO