Machiajul in timpul travaliului – noua moda printre gravide! „Sa-ti faci machiajul in timpul travaliului, te relaxeaza!” | Demamici.ro

Machiajul in timpul travaliului – noua moda printre gravide! „Sa-ti faci machiajul in timpul travaliului, te relaxeaza!” | Demamici.ro

Sunt unele evenimente din viata cand sa arati bine este ultimul lucru la care te-ai gandi si te-ai astepta ca nasterea sa fie unul dintre ele, dar nu si pentru aceste mame ultra-cochete.

De la contractii la contouring

Cercetarile au dezvaluit ca 68% dintre femeile britanice se machiaza in ziua in care nasc. Cele mai multe fac acest lucru pentru a arata perfect in fotografiile postate in social-media  prin care anunta venirea pe lume a copilului lor.

Doua treimi dintre viitoarele mame, cu varsta cuprinsa intre 18 si 31 de ani, vor investi de asemenea si in tratamente de infrumusetare inaintea mult asteptatei zile, jumatatea dintre ele facandu-si manichiura sau pedichiura, iar o treime optand pentru bronzare artificiala.

De la contractii la contouring

Se pare ca infrumusetarea inainte de nastere este o tendinta globala dupa cum arata aceste poze de pe Instragram, postate de mame din intreaga lume.

Unele dintre ele au postat poze in care isi perfectionau tehnica de contouring in timp ce erau in travaliu si aveau contractii, in timp ce altele au facut un machiaj complet imediat dupa ce bebelusul a fost nascut.

De la contractii la contouring

In 2016, make up artistul Alama Karimi, din New York, a creat isterie dupa ce a distribuit trei poze cu ea in travaliu, in timp ce-si aplica fondul de ten. Mai tarziu, a dezvaluit ca a inceput sa se machieze pentru a avea o distragere de la contractii.

„Am fost la spital la 7:30 a.m. si am fost in travaliu pentru aproximativ 10 ore in acea zi. Aveam programata o epidurala in jurul orei 8:30 sau 9:00 a.m., iar atunci cand machiajul a inceput sa „pice” aveam nevoie de ceva care sa ma tina distrasa de la durere,” a spus aceasta pentru ABC News la acea vreme.

De la contractii la contouring

Karimi, care realizeaza machiaje pentru viitoarele mirese, a spus in gluma ca daca machiajul pe care il realizeaza mireselor poate supravietui unei zile intregi pline de lacrimi si rasete, cu siguranta poate rezista si in timpul travaliului.

Pe Instragram, un make up artist numit Tegan Woodford, de pe Mermaid Beach localizata pe Coasta Queensland’s Gold, a dezvaluit ca si-a machiat cumnata in timpul travaliului pentru a o ajuta sa faca fata stresului.

De la contractii la contouring

„Am primit un apel de la cumnata mea la 2:00 a.m., spunand ca au inceput contractiile” a spus aceasta. Imediat dupa, a luat primul avion spre Adelaide.

Cand Tegan a sosit, viitoarea mamica avea contractii mai slabe, asa ca s-a putut concentra pe crearea machiajului sau: „Jumatatea din timpul in care i-am facut machiajul a fost extrem de relaxata, insa apoi contractiile au inceput sa fie din ce in ce mai dese asa ca a trebuit sa fugim spre spital.

De la contractii la contouring

Avea dilatatia de 7 centimetri. Sa-ti faci machiajul in timp ce esti in travaliu te relaxeaza, grabeste procesul si te face sa arati mai bine” a mai spus aceasta, potrivit Daily Mail.