Gest impresionant din partea colectivului unui liceu din Bucuresti: „Nu vrem flori in prima zi de scoala!” | Demamici.ro

Gest impresionant din partea colectivului unui liceu din Bucuresti:

Gest impresionant din partea colectivului unui liceu din Bucuresti. Personalul liceului din Bucuresti i-a rugat pe elevi, dar si pe parinti, sa doneze pentru a salva viata unui copil.

Liceul a luat decizia de a-i pune la curent pe toti parintii si elevii, spunandu-le sa nu mai aduca flori la inceputul anului scolar.

Administratia liceului a facut rugamintea de a se renunta la flori, si sa se opteze, in schimb, pentru donarea banilor respectivi pentru a ajuta un copil de cinci ani, diagnosticat cu o forma foarte rara de tumoare cerebrala.

Initiativa a fost luata după ce personalul liceului a aflat de la doi elevi ca fratele lor mai mic, Vladut, are probleme mari de sanatate si nu poate fi vindecat decat daca familia face rost de o suma mare de bani.

Gest impresionant din partea colectivului unui liceu din Bucuresti: "Nu vrem flori in prima zi de scoala!" | Demamici.ro

Gest impresionant din partea colectivului unui liceu din Bucuresti

In acest sens, parintii, impreuna cu adminstratia scolii, au decis ca prima zi de scoala se poate organiza si fara flori. In schimb, persoanele care au participat la festivitatea organizata cu ocazia deschiderii anului scolar au fost invitate sa doneze banii pe care i-ar fi dat pe flori pentru Vladut.

Parintii au anuntat profesorii ca deja s-a efectuat prima intervenție chirurgicala pentru a inlatura tumoarea care ii pune in pericol viata baietelului.

Analizele au demonstrat ca este o tumoare atipica ATRT (WHO grade IV), care face parte din cea mai dificila grupa a IV dupa complicitate si este intalnita la doar la 2% din cazuri.