Fiica Lianei Stanciu e la vârsta adolescenței acum. Teodora a învins cancerul când avea doar 2 ani | Demamici.ro

Fiica Lianei Stanciu e la vârsta adolescenței acum. Teodora a învins cancerul când avea doar 2 ani

Fiica Lianei Stanciu e la vârsta adolescenței acum. Teodora a învins cancerul când avea doar 2 ani. Liana Stanciu este mama unei adolescente pe care o iubește enorm și alături de care a trecut prin multe încercări, până să ajungă aici. Teodora are în prezent 16 ani și o relație minunată cu cei doi părinți ai ei, jurnalista Liana Stanciu și Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.

Pentru fiica Lianei Stanciu, începutul în această viață a fost unul mai greu, după ce a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 2 ani.

Din fericire, Teodora a dat dovadă de multă putere și a luptat ca să se vindece.
Părinții i-au fost alături și au ajutat-o cu tot ce a avut nevoie, astfel încât astăzi să se bucure de vârsta adolescenței asemenea oricărui alt tânăr de vârsta ei.

Liana Stanciu, lecție de empatie de la fiica ei, Teodora

Jurnalista a vorbit într-un interviu recent despre fiica ei adolescentă și ceea ce o impresionează cel mai mult la ea, dar și cum și-ar dori să se transforme ca adult.

„Nu este despre ce vreau eu, e despre ce vrea ea şi despre cum reuşeşte să o cizeleze societatea. Mă surprinde în fiecare zi cu lucrurile bune pe care le găseşte chiar şi în oamenii care, poate, nu au gânduri bune. Întotdeauna găseşte o scuză când cineva e neplăcut, are câte o vorbă bună pentru cineva care a trecut printr-o situaţie neplăcută… Sper să nu îşi piardă această bunătate şi nevoia de a îi ajuta pe ceilalţi. În rest, îmi doresc să fie fericită.”, a povestit jurnalista potrivit libertateapentrufemei.ro.

De-a lungul anilor, Liana Stanciu a renunțat să mai fie omul care face planuri mărețe pentru viitor și a învățat să se bucure cât mai mult de prezent. Același lucru îl aplică și în relația cu fiica ei, acolo unde a încetat să își proiecteze propriile dorințe asupra viitorului Teodorei.

Fiica Lianei Stanciu e la vârsta adolescenței acum. Teodora a învins cancerul când avea doar 2 ani

„Nu pot şi nici nu vreau să fac astfel de exerciţii. Îl las pe Dumnezeu să decidă. Cred cu tărie că dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă îi spui despre ce ai face tu în viitor (…) Prea puţin mă gândesc la trecut, doar în măsura în care e ceva ce mă ajută să merg înainte. Da, trăiesc în prezent şi nu îmi fac prea multe planuri de viitor… Maximum pentru mâine. Sunt omul prezentului şi am fost mereu aşa”, a mai declarat jurnalista.

Fiica Lianei Stanciu e la vârsta adolescenței. Teodora a moștenit talentul muzical al tatălui ei

Fiica Lianei Stanciu e la vârsta adolescenței acum. Teodora a învins cancerul când avea doar 2 ani

Teodora este o adolescentă pasionată de tot felul de activități, de la studiul limbilor străine, până la partea de producție muzicală, talent moștenit de la tatăl ei, solistul Mihai Georgescu de la Bere Gratis.
Tânăra nu este activă pe rețelele de socializare, precum mulți adolescenți din ziua de azi, lucru impus cu strictețe de părinții ei. Liana Stanciu și fiica ei au o relație apropiată și totodată o relație ca oricare alta de părinte versus adolescent.

„Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: «Nu te mai suport!», «Ba eu!», după care ne luăm în braţe: «Am greşit! Am spus o prostie!», «Şi eu! Te iubesc!», «Şi eu! Pa!». Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri. Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine”, mai declara jurnalista în urmă cu un an despre fiica ei.

Vezi și: Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? S-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță de 11 ani | Demamici.ro

Vezi și: Narcisa Suciu abia își începea tinerețea când a rămas însărcinată. I-a fost extrem de greu, însă ea și Daria au astăzi o relație extraordinară – interviu EXCLUSIV | Demamici.ro