Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? S-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță de 11 ani | Demamici.ro

Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? S-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță de 11 ani | Demamici.ro

Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? Irina Fodor avea doar 19 ani când l-a întâlnit pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea figurație specială la Buftea. Pe platourile de filmare l-a întâlnit pe Răzvan Fodor, care a remarcat-o și a invitat-o să-l însoțească la botezul copilului unui prieten. Acolo, Irina avea să treacă un prim test.

Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor?

„I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop… ”, a povestit Răzvan Fodor pe blogul său, cu privire la modul în care a decurs prima întâlnire cu actuala sa soție.

După alte câteva luni a urmat o excursie în India, unde Irina Fodor a fost supusă unui „al doilea test”. Departe de a fi o vacanță de lux, prezentatoarea TV a dovedit că partea materială și luxul nu sunt prioritare pentru ea. A dormit în bungalouri de 3 dolari pe noapte. A mers zeci de kilometri pe jos și cu mijloacele de transport în comun, apreciind simplitatea și frumusețea locurilor. La întoarcerea în țară, artistul i-a propus Irinei să se mute împreună.

„Am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan, mai tare, mai mare, mai rotund…. Așa i-am câștigat și ei sinceritatea, la schimb cu a mea.

Ne-am obișnuit fiecare cu tabieturile celuilalt, am învățat ce ne place și ce nu, am învățat să împărțim bune și rele la doi și așa am depășit al treilea hop.”

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în 2010

Iată că a trecut mai bine de un deceniu de când cei doi formează un cuplu, iar povestea lor de dragoste pare din ce în ce mai frumoasă și mai trainică. Într-un interviu mai vechi, acordat pentru Adevărul, artistul mărturisea că sunt suflete pereche, iar sintagma „până când moartea ne va despărți” li se potrivește perfect. Nu își văd viața unul fără celălalt.

„Nu mă satur de ea. E înţeleaptă. Nu credeam că mă voi mai însura şi că o să am un copil. Zi de zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a scos femeia asta în cale, că am o soţie înţelegătoare. Posibilitatea ca eu să mă despart de ea este doar mort. Credem amândoi că familia este lucrul cel mai important şi nu avem cum să ieşim din povestea asta sub nicio formă.”

Irina și Răzvan Fodor, părinți de aproape 12 ani

Din iubirea celor doi a rezultat o minunăție de copil. Diana va împlini la finalul lunii martie 12 ani. Ea este cea care a făcut-o pe Irina Fodor să cunoască iubirea de mamă. Cele două au o relație foarte apropiată, iar fetița începe să-i semene tot mai mult pe măsură ce se apropie de adolescență.

Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? S-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță de 11 ani | Demamici.ro

Biografie Irina Fodor: Carieră

Irina Fodor s-a născut în Buzău, acesta fiind și locul copilăriei sale. Studiile le-a definitivat în București unde a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București. La începutul carierei sale, Irina Fodor a fost reporter și co-prezentator în diverse proiecte de televiziune. Primul rol important în calitate de prezentator TV a fost la cârma emisiunii „Poveștiri adevărate”.

În anul 2021, cariera Irinei Fodor a cunoscut o ascensiune fulminantă odată cu proiectele „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea TV este recucoscătoare pentru șansele care i-au fost oferite: „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii”, a declarat Irina pentru a1.ro.

Vezi și: Diana, fetița lui Răzvan și a Irinei Fodor, a împlinit 11 ani: „Mami și tati te iubesc nespus! Îți doresc încă de 10 ori câte 11!” | Demamici.ro

Vezi și: Irina Fodor, mama unei fetițe superbe. Diana are 10 ani și a moștenit ce-i mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro