Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: „Eu știu să fac cel mai bine știri și copii” | Demamici.ro

Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil:

Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: „Eu știu să fac cel mai bine știri și copii”. Jurnalista Adriana Stere este o figură cunoscută a Știrilor Pro TV de ani buni. Puțini sunt cei care știu că Adriana Stere nu este doar o jurnalistă de succes, dar și mamă cu normă întreagă.

Între știri, reportaje și viața de televiziune, jurnalista este mamă a patru copii. Recent, Adriana Stere a anunțat că este din nou însărcinată și a făcut-o în cel mai inedit mod posibil.

Într-o postare publicată pe Instagram, ea a împărtășit o fotografie în care apar două ace de siguranță mari, alături de alte cinci mai mici. Cel mai mic ac de siguranță este încorporat de unul dintre acele mari, simbolizând sarcina ei.

Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: „Eu știu să fac cel mai bine știri și copii”

„BREAKING NEWS!!! Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz”, a transmis jurnalista, dezvăluind astfel, și sexul copilului – o fetiță.

Adriana Stere are patru copii, pe Cezar (12 ani), pe Iulia (10 ani) și doi băieți gemeni, de 5 ani.

Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: "Eu știu să fac cel mai bine știri și copii"

”Eu stiu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că „aripa tânără” de la mine de acasă inseamna deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de cateva luni, vin în știri „la pachet” cu o bebelușă, foarte dorită și mult așteptată. Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că Adriana e, mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news!

Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni. Copilașul nostru cu numărul 5 și-a croit drum într-o vreme în care lumea, așa cum o știm, a început să dispară.

Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret că în noi mereu crește speranța și că lupta nu e pierdută. Și, până se naște, bulgărașul de viață îmi va fi aliat în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă ce important e să aibă grijă de ei. Dacă eu și familia mea am putut, poate oricine!”, a declarat Adriana Stere pentru depici.ro.

Viața de jurnalist cu patru copii acasă este o adevărată provocare.

Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: "Eu știu să fac cel mai bine știri și copii"

„Cred ca bucuria de a ajunge seara acasa la patru copii care sar pe mine este la fel de mare cu bucuria de a doua zi dimineata cand rup usa, sa plec la serviciu :))

Presiunea este foarte mare sa ajungi acasa si toata lumea sa te ia de proaspat. Fiecare copil vrea sa recupereze ce nu a facut cu parintele in ziua aia, iar noi venim obositi de la serviciu”, mai declara Adriana într-un interviu în urmă cu doi ani.

Vezi si: Să aduci viață, în mijlocul pandemiei. Jurnalista Carmen Moise, diagnosticată cu Covid-19 înainte de a naște gemeni | Demamici.ro

Vezi si: Ce mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Junior. Poză de la mare | Demamici.ro