Nicoleta Luciu, viața de mamă cu patru copii. Cel mare are deja 13 ani: „Aici copiii cresc ca pe vremea noastră” | Demamici.ro

Nicoleta Luciu, viața de mamă cu patru copii. Cel mare are deja 13 ani:

Nicoleta Luciu, viața de mamă cu patru copii. Cel mare are deja 13 ani: „Aici copiii cresc ca pe vremea noastră.” Nicoleta Luciu este o mamă dedicată și extrem de împlinită de când a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei sale.

De ani buni, Nicoleta Luciu a lăsat viața agitată din București pentru un trăi mult mai liniștit, la Miercurea Ciuc, acolo unde se dedică creșterii celor patru copii: Zsolt, Karol, Kim și Kevin.

Copiii au un stil de viață destul de activ, mai ales că traiul într-un oraș mic, neaglomerat, îți permite să ajungi în scurt timp în locul dorit.

„Cel mare are 13 ani și e clasa a VIII-a. Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru playtech.ro.

Nicoleta Luciu, viața de mamă cu patru copii. Cel mare are deja 13 ani: "Aici copiii cresc ca pe vremea noastră"

Nicoleta Luciu este mamă de tripleți. Vedeta a ales să-și înscrie cei trei copii în clase diferite la școală

Cea de-a doua sarcină s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari provocări din viața Nicoletei Luciu.

Vedeta a aflat că a rămas însărcinată cu tripleți, iar din acel punct și viața ei s-a schimbat.
Nicoleta Luciu a vorbit despre conexiunea strânsă dintre Karol, Kim și Kevin, dar și metoda inedită de educație pe care a ales-o pentru tripleți.

Nicoleta Luciu, viața de mamă cu patru copii. Cel mare are deja 13 ani: "Aici copiii cresc ca pe vremea noastră"

„Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă. Nu-s în aceeași clasă, fiecare trebuie să se descurce singur, nu poți să-i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul, în America. Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt?!

Nicoleta Luciu, viața de mamă cu patru copii. Cel mare are deja 13 ani: "Aici copiii cresc ca pe vremea noastră"

Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanele lui, cheful lui, problemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele”, a mai declarat Nicoleta Luciu.

Vezi si: Marina Cârnaț a născut cel de-al 8-lea copil: „Lângă mine e cel mai scump omuleț, cel mai iubit și așteptat!” | Demamici.ro

Vezi si: Mamă cu un singur ovar, de 3 ori mămică. Tripleții minune de la Iași au împlinit un an! Cum arată cei trei frățiori | Demamici.ro