Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Ce a ales micuța Lia de pe tăviță | Demamici.ro

Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Ce a ales micuța Lia de pe tăviță la ruperea turtei

Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Ce a ales micuța Lia de pe tăviță? Fetița Danei Rogoz a împlinit un an de viață. Actrița Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir și-au sărbătorit fetița, așa cum se obișnuiește, printr-o petrecere de rupere a turtei.

Întregul moment a fost împărtășit de către mămica Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram. Acolo, actrița a dezvăluit ce obiecte a ales micuța Lia de pe tăviță, dar și emoțiile trăite în această zi specială.

Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an

„Azi o sărbătorim pe Lia doar cu familia extinsă, acasă. Petrecerea de Rupere a Turtei am amânat-o puțin, până când interdicția pentru astfel de evenimente va fi ridicată. Deci practic aniversarea ei va dura 3 zile că în povești! Iubita mea! Hai că ne apucăm să umflăm baloane”, a scris Dana Rogoz.

Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Ce a ales micuța Lia de pe tăviță la ruperea turteiConform tradiției, obiectele alese de pe tăviță de copil pot oferi indicii către viitoarele înclinații/pasiuni/talente pe care copilul le va avea în viață. Alegerile Liei, însă, a stârnit o oarecare confuzie pentru părinții ei.

„Micuța mea a ales ieri de pe tăviță parfumul, rigla și o pensula, pe care chiar Vlad o așezase înainte, fără ca ea să știe. Deci, ce ziceți de viitorul ei? Ce profesie anunță aceste alegeri?”, a spus Dana.

Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Ce a ales micuța Lia de pe tăviță la ruperea turtei

Dana Rogoz a născut pe 20.05.2020. La doar câteva ore după ce și-a cunoscut fetița, actrița a împărtășit primele gânduri online. Iată ce scria ea în urmă cu un an:

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă.

Fiecare încearcă să iși dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să iți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”

Dana Rogoz, emoții de mamă de fetiță. Actrița și regizorul mai au un băiețel

Dana Rogoz se află la a doua experiență de maternitate, însă a recunoscut că emoțiile au fost mai diferite decât în cazul băiețului ei, Vlad.

Dana Rogoz, cu sinceritate despre alăptare: „Nu e ok să judeci nicio mamă, căci sigur nu știi prin ce trece!” | Demamici.ro

„Cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l. Mi-e greu să explic în cuvinte. Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când încă o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu.

Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile.Lia Bucuria mea, te iubesc infinit necondiționat și pentru totdeauna!”, a fost mesajul emoționant al Danei Rogoz.

Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Ce a ales micuța Lia de pe tăviță la ruperea turtei

„Ca si lui Vlad, i-am facut cadou de ziua ei un tablou si o adresa de email, in care Radu si cu mine ii vom scrie constant. La 18 ani ne-am propus sa ii dam cadou parola si sa o invitam sa isi citeasca acest jurnal. Tocmai i-am trimis primul email, pe care i l-am compus amandoi, la cafeaua de dimineata. Atat de mari emotii”, a mai scris actrița.

Dana Rogoz, relație de 15 ani cu Radu Dragomir

In 2012, Dana Rogoz a fost ceruta in casatorie dupa o relatie de 8 ani cu Radu Dragomir. Dana Rogoz si Radu Dragomir mai au impreuna un baietel de 5 ani. Vedeta l-a adus pe lume pe Vlad Luca pe 1 Martie 2014. Baietelul a fost nascut prin cezariana si a avut 48 cm si 2980 g.

Vezi si: Dana Rogoz, cu sinceritate despre alăptare: „Nu e ok să judeci nicio mamă, căci sigur nu știi prin ce trece!” | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor | Demamici.ro