Augustin Viziru, petrecere de botez și de rupere a turtei pentru fetița lui. Micuța Maria a împlinit 1 an | Demamici.ro

Augustin Viziru, petrecere de botez și de rupere a turtei pentru fetiția lui. Micuța Maria a împlinit 1 an

Augustin Viziru, petrecere de botez și de rupere a turtei pentru fetița lui. Micuța Maria a împlinit 1 an. Augustin Viziru și partenera lui de viață sunt doi părinți împliniți.

Fetița lor a împlinit un an de viață, iar momentul a fost marcat pe măsură. Actorul a sărbătorit luni, 14 iunie, ruperea turtei fetiței sale, iar evenimentul a fost unul cu vedete și multe momente speciale. Tot în această zi, fetița a primit și Taina Sfântului Botez, pe care părinții au tot amânat-o din cauza restricțiilor din ultimul an.

La petrecere au luat parte rude, dar și prieteni apropiați ai actorului, printre care Doinița Oancea, Majda Aboulumosha, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, iar atmosfera a fost întreținută de Taraful de la Clejani.

Augustin Viziru, petrecere de botez și de rupere a turtei pentru fetiția lui. Micuța Maria a împlinit 1 anTăticul Augustin Viziru a petrecut alături de cei dragi și de minunea lor, micuța Maria.
Petrecerea, cu adevărat specială, a avut loc într-o zonă de pădure de la Comana, la peste 30 de kilometri de București.

ugustin Viziru, petrecere de botez și de rupere a turtei pentru fetiția lui. Micuța Maria a împlinit 1 an

Experiența de tată l-a schimbat complet pe Augustin Viziru

La vârsta de 40 de ani, Augustin Viziru se bucură de fiecare moment al noii sale vieți de tătic, iar de la venirea pe lume a micuței Maria și-a dedicat mult timp fetiței sale.

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanență de gardă noaptea. Dimineața avem un ritual: ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”, declara actorul într-un interviu.

ugustin Viziru, petrecere de botez și de rupere a turtei pentru fetiția lui. Micuța Maria a împlinit 1 an

Iubita lui în vârstă de 26 de ani a adus pe lume primul lor copil. Augustin Viziru vorbește cu multă emoție despre cum s-au schimbat viețile lor de când micuța Maria a venit pe lume.

„E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: Cheam-o pe mama ta să te ajute. Și a zis nu, nu. E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun”.

La jumatatea lunii iunie 2020, Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată. Iubita sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care au numit-o Maria. „Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”, a fost mesajul transmis de actor la scurt timp după ce-a devenit tătic.

Augustin Viziru a devenit tata de fata. Primele imagini cu micuta Maria Petre-Viziru VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Augustin Viziru a devenit tata de fata. Primele imagini cu micuta Maria Petre-Viziru VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Augustin Viziru, tătic la 40 de ani. A tăiat prima felie de tort cu fetița lui în brațe | Demamici.ro