Fetița lui Augustin Viziru, superbă la aproape 6 luni! Cât de mult a crescut Maria | Demamici.ro

Fetița lui Augustin Viziru, superbă la aproape 6 luni! Cât de mult a crescut Maria | Demamici.ro

Fetița lui Augustin Viziru, superbă la aproape 6 luni! Cât de mult a crescut Maria. Parcă mai ieri aștepta cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept, iar în câteva zile, Maria va împlini prima jumătate de anișor.

Fetița i-a adus bucuria supremă, iar Augustin Viziru profită de fiecare clipă în rolul de tătic. Se implică în creșterea și educația Mariei și e topit după zâmbetul ei drăgălaș și ochișorii albaștri.

Fetița lui Augustin Viziru, superbă la aproape 6 luni! Cât de mult a crescut Maria

Expresivă, mereu veselă, minunea cu ochii albaștri l-a cucerit definitiv pe actor, dar și pe urmăritorii lui Augustin Viziru. Maria e plină de viață, jucăușă, un copil bucuros care transmite multă emoție și fericire.

Tăticul celebru își scoate fiica la plimbare, la cumpărături, se joacă cu ea și o face să râdă de se umple casa cu sunetele fericirii ei. Iată că la 40 de ani, Viziru se poate declara un bărbat norocos și împlinit.

Augustin Viziru a dezvăluit că are planuri de însurătoare și că va deveni tătic în timpul show-ului „Survivor”

„Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș.

Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii,”declara actorul în urmă cu ceva timp.

Augustin Viziru a câștigat trofeul de la „Ferma”

”Când am deschis cutia şi am văzut Finalist 2020 am râs cu toată faţa. Merit şi sunt bucuros”, a declarat Augustin Viziru cel care a reuşit să ducă proba la bun sfârşit. Aliata lui, Elena Chiriac, şi-a arătat fericirea şi a declarat: ”Mă bucur mai mult decât m-aş fi bucurat pentru mine”.

Fanii emisiunii „Ferma” l-au putut urmări pe Augustin Viziru jucând marea finală. Determinat și ambițios, Viziru a plecat acasă cu trofeul, iar mesajele au început să curgă pe contul său de Instagram.

„Felicitări meriti pe deplin acest trofeu si gestul de la final ca ai ridicat trofeul cu Elena ai dat dovadă de respect❤️💙🥇🏆🎉”

„O finala și 2 învingători, mai frumos de atât nu se putea 🤗🤗🤗”

„🎉Felicitari din tot sufletul! Ati fost minunati! Cuvintele sunt de prisos oricum! Va transmit toata admiratia mea si va multumesc pentru ca ati fost voi, pentru toata emotia pe care ne-ati transmis-o si pentru ca ati fost dovada vie ca BUNATATEA mereu va invinge. 🏆✨😘🤗😘🤗”

Vezi si: Augustin Viziru, despre noua lui viață de tătic: „Îmi crește inima când o văd” | Demamici.ro

Vezi si: Augustin Viziru, tătic la 40 de ani. A tăiat prima felie de tort cu fetița lui în brațe | Demamici.ro