Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: „O petrecere ca-n povești, de 3 zile și 3 nopți” | Demamici.ro

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera:

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: „O petrecere ca-n povești, de 3 zile și 3 nopți”. Laura Cosoi și-a sărbătorit mezina familiei, pe micuța Vera. Cea de-a doua fetiță a cuplului Laura Cosoi – Cosmin Curticăpeanu a împlinit 1 an de viață, iar momentul a fost marcat în cel mai frumos mod.

Mămica Laura Cosoi a organizat o petrecere grandioasă în familie și cu toți cei apropiați și s-a ocupat îndeaproape de detaliile importante de la petrecere, cum ar fi decorațiunile și meniul invitaților.

Petrecerea de rupere a turtei a fost una desprinsă ca din povești, după cum a descris-o chiar Laura Cosoi și a durat nu mai puțin de 3 zile și 3 nopți.

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: „O petrecere ca-n povești, de 3 zile și 3 nopți”

„Asa cum ti-am promis, revin cu povesti de la ziua Verei, care – poate ti-e greu sa crezi – dar a implinit deja 1 an. Eu m-am lamurit, nu este doar o perceptie a mea, timpul chiar zboara. Clar, trebuie sa valorificam la maximum fiecare clipa, pentru ca e ca si cum clipesti de cateva ori din pleoape si a mai trecut 1 an. Dar prima aniversare a Verei stiu sigur ca va rezista peste timp ca una dintre cele mai fericite amintiri.

O petrecere ca-n povesti, de 3 zile si 3 nopti, cu familia extinsa, adunati cu totii din Ardeal si Moldova sa o sarbatoreasca pe Vera Maria, fiica noastra venita pe lume in zi de mare sarbatoare”, a transmis Laura pe Instagram.

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: "O petrecere ca-n povești, de 3 zile si 3 nopți"

Laura Cosoi și soțul ei au profitat de acest eveniment pentru a petrece timp în familie cu cei dragi veniți tocmai din Ardeal și din Moldova, de unde sunt familiile lor.

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: "O petrecere ca-n povești, de 3 zile si 3 nopți"

„Petrecerea a durat de vineri pana luni, cu atat mai mult cu cat o parte dintre oaspeti au stat la noi acasa. A fost tare frumos, cu bai in piscina, depanat de amintiri si mancare buna, comandata la un restaurant spaniol. Uneori, rasaritul ne prindea inca la povesti!

Tortul a impresionat pe toata lumea! A fost simplu, alb, decorat cu cateva flori, spice de grau si urari din suflet pentru copilul nostru minunat – iubire, credinta, bunatate, bucurie, fericire . Ne dorim ca aceste ganduri sa o calauzeasca pe tot parcursul vietii!”

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: "O petrecere ca-n povești, de 3 zile si 3 nopți"

Mămica Laura Cosoi, încântată de ce a ales Vera de pe tăviță

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: "O petrecere ca-n povești, de 3 zile si 3 nopți"

Actrița a mărturisit că obiectele selectate pentru a fi puse pe tăviță au avut legătură atât cu profesia ei, dar și cu cea a soțului ei.

Spre plăcuta surpriză a Laurei, fetița a dat de înțeles că se va bucura de calități artistice, în urma obiectelor alese.

Laura Cosoi, aniversare de 1 an pentru micuța Vera: "O petrecere ca-n povești, de 3 zile si 3 nopți"

„Ne-am bucurat ca au putut ajunge si nasii, pentru ca asta a fost si petrecerea de taiere a motului (in Moldova se taie motul) Bineinteles, am pastrat traditia de a pune pe o tavita diferite obiecte dintre care Vera sa aleaga ce-i atrage atentia. Am pus lucruri care sa aiba legatura cu profesia mea si a lui Cosmin, o carte, un stilou, ceva legat de credinta si obiecte care simbolizeaza feminitatea sau calatoriile.

Vera a ales stiloul, poantele, pe care le-am pus ca simbol al universului artistic si o statueta cu Fecioara Maria, ceea ce inseamna ca va fi apropiata de credinta. Cel putin in interpretarea noastra de acum! Stilou am ales si eu cand eram mica, dar si Rita. Se pare ca, la fel ca mine si fetele vor avea treaba cu scrisul de-a lungul vietii lor!”, a mai transmis Laura Cosoi pe blogul ei.

Vezi si: Laura Cosoi, despre depresia postnatală: „Ești ca un animal care nu lasă pe nimeni să se apropie de pui” | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi, aniversare de 3 ani pentru Rita. Top 3 cadouri inedite alese pentru fetița cea mare a familiei | Demamici.ro