Laura Cosoi și-a sărbătorit fetița mijlocie. Vera a împlinit 2 anișori: „Copil bun și senin, te rugăm să ne ierți” | Demamici.ro

Laura Cosoi și-a sărbătorit fetița mijlocie. Vera a împlinit 2 anișori:

Laura Cosoi și-a sărbătorit fetița mijlocie. Vera a împlinit 2 anișori: „Copil bun și senin, te rugăm să ne ierți!” Laura Cosoi, mamă a trei fetițe, și-a sărbătorit la mijlocul lunii august cea de-a doua fetiță.

Vera Maria a aniversat 2 ani de viață, ocazie cu care mămica Laura Cosoi a marcat momentul de familie și pe rețelele de socializare.
Actrița i-a făcut fetiței sale o urare emoționantă, din care a ieșit la iveală provocările unei mame cu copil mic, dar și cu un nou-născut acasă.

Laura Cosoi și-a sărbătorit fetița mijlocie. Vera a împlinit 2 anișori

„Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumină. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi în care să nu ne minunăm de tine. Te rugăm să ne ierți pentru stângăcii, pentru momentele când ne pierdem răbdarea, pentru… știi tu 🙃. Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!

La mulți ani, Vera noastră! Să fii sănătoasă, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos și bunătate, de lumină și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit!

P.s: Timpule, fii blând cu noi 🙏🏻

Vera Maria, 2 ani, 15 august 2022

La mulți ani, Mariilor 🤍”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Vera a fost sărbătorită în familie, alături de părinți și cele două surioare ale sale, Rita și Lara, iar micuțele au avut parte și de o ședință foto ca de poveste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a devenit de trei ori mămică și a născut de trei ori natural

Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei | Demamici.ro

La data de 23 iunie 2022, familia Laura Cosoi avea să se mărească cu încă o fetiță, pe care actrița și-a dorit să o aducă pe lume tot natural. Proaspăta mămică a ținut să împărtășească cu fanii săi emoția aducerii pe lume a Larei, așa cum au decis să o cheme pe mezina familiei.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie care de-abia așteaptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare la acea vreme.

Vezi și: Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi, despre depresia postnatală: „Ești ca un animal care nu lasă pe nimeni să se apropie de pui” | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine din maternitate | Demamici.ro