Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă: „vestea bună e ca nu necesită ghips” | Demamici.ro

Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă

Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă: „vestea bună e ca nu necesită ghips.” Micuța Lia, în vârstă de 1 an și 9 luni, s-a lovit destul de tare la mâna dreaptă, iar incidentul i-a speriat în primă fază pe părinți.

Dana Rogoz a mers de urgență cu Lia la spital, după ce micuța s-a confruntat cu dureri puternice în urma loviturii cauzate de cădere. Cel mai probabil, fetița s-a împiedicat prin casă și a căzut direct pe mâna ei dreaptă. Din fericire, situația nu a fost gravă pentru micuța Lia.

Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă

„33/365 Lia mea e puțin supărată acum, căci a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă. Dar tocmai ce am ieșit de la spital și vestea bună e că nu necesită ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar să avem grijă să își revină încet- încet.

Azi își mânca supa cu mâna stângă și își ținea paharul cu dinții, ca să nu își folosească dreapta. Și-o proteja, micuța. Of’”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă

Lia, fetița Danei Rogoz, a cucerit internetul. Fotografia care s-a viralizat în toată lumea

Pentru Lia, celebritatea a venit încă din primele luni de viață. Iar asta nu are nimic de-a face cu faptul că mama ei i-a dat viață celebrului personaj îndrăgit de copii, Abramburica.
O fotografie cu Lia care o suprinde în vacanță, în Vietnam, a devenit virală pe Instagram. Gingășia și frumusețea fetiței i-au topit pe internauți, iar fotografia a strâns sute de mii de like-uri și share-uri.
Copleșită peste măsură, Dana Rogoz a mărturisit că tot mai mulți oameni din diferite colțuri ale lumii, îi scriu să-i spună că vor să o cunoască pe Lia.

Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă

„Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. (…) Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale. (…) Ieri, o doamnă din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând ca fetiței ei să îi pună același nume. Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționăm. Probabil e un har al ei și vom înțelege pe parcurs cum să o ghidăm în viață, pentru a-i aduce fericire.”

În anul 2020, Dana Rogoz și Radu Dragomir și-a mărit familia, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, Lia Elena.

Vezi și: Dana Rogoz, cu sinceritate despre alăptare: „Nu e ok să judeci nicio mamă, căci sigur nu știi prin ce trece!” | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz s-a mutat cu fetița ei de 8 luni în Slovacia: „De data asta Vlad nu a mai plâns la despărțire, dar am plâns eu” | Demamici.ro