Fetița Danei Rogoz încă poartă scutece. Actrița a primit sfaturi șocante despre cum ar trebui să o facă să renunțe | Demamici.ro

Reacția Danei Rogoz după ce-a fost sfătuită să-i dea

Fetița Danei Rogoz încă poartă scutece. Actrița a primit sfaturi șocante despre cum ar trebui să o facă să renunțe. Dana Rogoz este o mămică implicată în creșterea celor doi copii ai săi și obișnuiește adesea să împărtășească în mediul online frânturi din viața de mămică.

La rândul ei, Dana Rogoz este urmărită și de comunitățile de mămici, iar de curând actrița a sesizat un sfat primit din partea unei internaute, pe care l-a considerat nefiresc.
Dana Rogoz este mama unui băiețel, Vlad, în vârstă de 9 ani și a unei fetițe, Lia, care se curând a împlinit 3 ani.

În fotografiile publicate recent, internauții au observat că micuța Lia încă mai poartă scutec, motiv pentru care i-au făcut o sugestie celebrei mămici, în ceea ce privește „educația de la oliță”.

Fetița Danei Rogoz încă poartă scutece. Actrița a primit sfaturi șocante despre cum ar trebui să o facă să renunțe

„Azi am primit sfaturi pe Facebook de cum ar fi trebuit să îi dau două palme la fund Liei. Și să o pun pe oliță. Căci nu e normal să mai aibă scutec la 2 ani jumate pe timpul nopții.

Da, unii asta au remarcat în postarea de azi, că Lia încă mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum că „mila nu ajuta” și că nu trebuie bătuta rău. Ci doar cât să o sperie.”, și-a început actrița postarea.

Dana Rogoz a atras atenția asupra unui fenomen de competiție întâlnit printre părinți, pe care îl consideră nepotrivit.

„Apoi am citit cum alți părinți își laudă copiii (și cum de fapt se laudă pe ei înșiși) că au renunțat deja la scutece. Că ai lor copii sunt mai precoce și deci, implicit, și ei părinți mai buni. …în această competiție care există doar în universul lor… ”

Dana Rogoz și-a încheiat postarea spunând că astfel de sfaturi primite din exterior trebuie tratate cu înțelegere și calm, deși recunoaște că unele mentalități nu încetează să o uimească.

„Încerc să privesc lucrurile cu înțelegere, cu calm și cu respect. Dar uneori parcă nu îmi vine să cred cât de multe lucruri ne despart pe noi, ăștia, care ne-am adunat totuși laolaltă într-o comunitate, fie ea și virtuală. Am căutat o imagine care să îmi inspire liniște și ordine, în această zi în care – cu toate sfaturile primite din afară” – mi-am păstrat calmul și buna dispoziție”, a mai spus ea.

Mamă cu mustrări de conștiință. Dana Rogoz se învinovățește că e prea exigentă cu fiul ei: "I-am taxat orice greșeală, orice abatere"

Dana Rogoz, regrete de mamă la sfârșit de zi: „Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău”

Dana Rogoz este o mamă care pune preț pe compasiune, iar acest lucru face parte din relația dintre ea și copiii ei.
Într-o postare pe rețelele de socializare, actrița a mărturisit ce sentimente de mamă o încearcă, după perioada în care a fost mai aspră cu Vlad.

„Offf…. simt că se încheie o săptămână în care am greșit în relație cu el. Am fost o mamă exigentă, i-am făcut observații întruna, i-am taxat orice greșeală, orice abatere… sunt groaznică.

Mă simt groaznic în seara asta, mai ales acum, când îl privesc cu doarme. Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău, că simt că am exagerat, că trebuie să știe cât de mândră sunt de el și cât de mult îl iubesc” – a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Instagram.

Totuși, Dana Rogoz a încercat să perceapă și aceste episoade ca pe noi lecții din care să culeagă roadele unei noi învățături.

„Poate că toată răbdarea mea se consumă acum cu Lia, care știu că are alte nevoi. Iar de la el pare că am doar așteptări! Offf… ce greșit! Evident că îi spun că toată morala asta e pentru binele lui, dar de ce nu reușesc să fac lucrurile mai calculat, mai cu atenție… Să îmi amintesc că pentru fiecare ceartă pentru ceva, e nevoie de mai multă validare pentru altceva. Offf…. Totul trebuie să învăț odată cu el.”

Vezi și: Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă: „vestea bună e ca nu necesită ghips” | Demamici.ro

Vezi și: Dana Rogoz, cu sinceritate despre alăptare: „Nu e ok să judeci nicio mamă, căci sigur nu știi prin ce trece!” | Demamici.ro