Lia, fetița adorabilă a Danei Rogoz, a împlinit 2 ani: „Am plâns în hohote când te-am ținut prima oară în brațe” | Demamici.ro

Lia, fetița adorabilă a Danei Rogoz, a împlinit 2 ani:

Lia, fetița adorabilă a Danei Rogoz, a împlinit 2 ani: „Am plâns în hohote când te-am ținut prima oară în brațe”. Motiv de sărbătoare în familia Danei Rogoz. Lia, fetița actriței și a regizorului Radu Dragomir, sărbătorește a doua ei aniversare.

Fetița care a cucerit întreaga lume cu chipul ei de păpușă a împlinit 2 ani de viață. Dana Rogoz este o mămică mândră de cei doi copii ai săi, Vlad și Lia. Și chiar dacă micuța s-a născut într-o perioadă plină de incertitudini și temeri, venirea ei pe lume s-a dovedit a fi o binecuvântarea pentru întreaga familie.

„La mulți ani, fetița noastră minunată! La 8:46, acum 2 ani, în plin debut și haos al pandemiei, ai venit pe lumea asta să o faci mai frumoasă și mai bună! Am plâns în hohote când te-am ținut prima oară în brațe. Te-am arătat tatălui și fratelui de la fereastra maternității, ca după alte câteva zile marea întâlnire, marea reuniune a familiei, să se petreacă la ieșirea din spital, în cortul de triaj. Ai adus atât de multă iubire și veselie în viețile părinților și fraților tăi, că stăm și ne minunăm uneori de noi, de felul în care am devenit, alături de tine, în acești doi ani. Ești o minune, o păpușă de porțelan, o perluță, o mărgică a Universului, o mogâldeață gingașă, parcă desprinsă din povești. Să fii fericită și sănătoasă la trup, la minte și la suflet! Noi vom fi mereu aproape!”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram.

Adela Popescu, prietenă bună cu Dana Rogoz, a fost prima care a felicitat-o și pe rețelele de socializare.

„Cea mai frumoasă și scumpă și dragă păpușă! ❤️”, i-a transmis soția lui Radu Vâlcan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Lia Bucuria. Fotografia virală cu fetița Danei Rogoz care a strâns sute de mii de like-uri din lumea întreagă: „Probabil e un har al ei”

O fotografie cu micuța Lia, realizată într-una dintre vacanțele de familie, s-a viralizat într-un mod uluitor. Însoțită de hashtag-ul „LiaBucuria”, fotografia adorabilă cu fetița vedetei a stârnit sute de mii de reacții, de la oameni din toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

„Acum aproape 1 an am postat această fotografie cu Lia, pe care i-o făcusem într-una dintre zilele liniștite de sărbători, petrecute acasă. Nu aveam nici o idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționăm. Probabil e un har al ei și vom înțelege pe parcurs cum să o ghidăm în viață, pentru a-i aduce fericire. La multe luni și mulți ani fericiți, minune!”, a scris Dana, mândră de fetița ei.

Vezi și: Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă: „vestea bună e ca nu necesită ghips” | Demamici.ro

Vezi și: Dana Rogoz, cu sinceritate despre alăptare: „Nu e ok să judeci nicio mamă, căci sigur nu știi prin ce trece!” | Demamici.ro