Băiatul Danei Rogoz a împlinit 8 ani: „Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!” | Demamici.ro

Băiatul Danei Rogoz a împlinit 8 ani: „Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!” | Demamici.ro

Băiatul Danei Rogoz a împlinit 8 ani. Vlad, băiatul Danei Rogoz, a împlinit 8 ani la începutul lunii martie. Actrița a primit cel mai de preț mărțișor, fix pe 1 Martie, în 2014. De ziua lui Vlad, familia i-a pregătit o petrecere surpriză, însă lucrurile nu au ieșit exact conform planului. Chiar dacă surpriza nu a avut impactul dorit, Vlad s-a bucurat enorm de toată mobilizarea frumoasă pe care părinții au pus-o la cale, chiar în locuința lor.

Băiatul Danei Rogoz a împlinit 8 ani: „Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!”

„60/365 Azi ai împlinit 8 ani. Te-am sărbătorit acasă, alături de familie. Am vrut să îți facem o petrecere surpriză, așa că te-am așteptat mai mulți acasă, ca atunci când te întorci de la școală cu tatăl tău, să ne găsești pe toți cu baloane, cu confetti, cu un tort cu Minecraft așa cum ți-ai dorit, strigând „Surprizăăăă!”. Dar surpriza a fost că tu ai apărut din senin în spatele nostru, de ne-ai și speriat.

Tatăl tău a uitat să îmi dea mesaj când ați ajuns în fața casei, așa că ar fi fost foarte amuzant să ne fi filmat cineva cum am sărit toți când te-am văzut, neștiind pe ce să punem mâna mai întâi – pe confetti, pe cameră, să ne mai ascundem sau să sărim să te luăm în brațe 😅 Tu ai fost oricum foarte fericit să ne ai pe toți aproape ți timp de câteva minute ai alergat continuu prin cameră, printre baloane, printre noi, cu un zâmbet cât toată încăperea. Ești minunat, să știi. Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat și pentru că de 8 ani de zile fiecare zi petrecută cu tine e o sărbătoare. ♥ La mulți ani, Vlad!”, a transmis Dana Rogoz pe contul său de socializare.

Băiatul Danei Rogoz a împlinit 8 ani: „Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!” | Demamici.ro

Încă de când Vlad a împlinit primul anișor, Dana Rogoz a făcut un obicei, o tradiție din a face câte o ședință foto în același loc, „la scară”. Așadar, în fiecare an, la început de martie, actrița postează pe contul de socializare o serie de fotografii pentru a le arăta și urmăritorilor evoluția fizică a primului său născut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

„1, 2, 3, 4, 5, 6, 7….. 8! La Mulți Ani, Vlad! Îti doresc din tot sufletul meu să te bucuri de viață și să zâmbești în fiecare zi a ei! Noi vom fi mereu alături de tine, cu iubire infinită! Ești minunat!”

Actrița a făcut publice mai multe fotografii cu băiețelul său, iar unul dintre mesajele care le-a însoțit a fost de-a dreptul emoționant.

„61/365 Încă mai găsesc confetti prin casă de la mini-petrecerea de ieri de ziua lui. Încă mă mai lasă să îl țin în brațe ca pe un pui mic. Încă îi e frică să adoarmă singur în cameră.”

Am urcat pe blog și primul set de poze de la MNAC, conform tradiției. Urmează și altele, foarte dragi nouă.

Iar cel mai fericit moment al zilei a fost, de departe, cel în care am primit de la prietena mea o imagine pe care o așteptam de mult: în maternitate, pentru prima dată alături de puiul ei, născut prematur, după săptămâni de griji în care nu s-au putut vedea. Mama și băiețelul ei luptător sunt acum împreună și le doresc sănătate, fericire și infinită iubire! Va iubesc ❤”

Dana Rogoz, despre nașterea lui Vlad

Dana Rogoz l-a adus pe lume pe Vlad Luca pe 1 Martie 2014. Baietelul a fost nascut prin cezariana si a avut 48 cm si 2980 g.

„La ora 8 seara, intr-o sambata, chiar de Ziua Martisorului, s-a nascut primul meu copil. A venit mai repede decat data in care programasem cezariana, dar totusi la termen, sanatos si fortos, impresionandu-ne pe mine si pe Radu cu tipetele sale de bun venit. Ce am simtit in acele momente a fost o emotie cu totul noua, o bucurie coplesitoare, nebanuita, care facea ca lacrimile sa imi tasneasca din ochi, intr-un bocet de fericire. Da, bocet de fericit, acest oximoron amuzant, pe care poate ca si alte mame il inteleg”, a scris Dana Rogoz pe BLOGUL EI.

În anul 2020, Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au mărit familia, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, Lia Elena.

Vezi si: Dana Rogoz, despre regulile pe care le aplica in educatia fiului sau: „Am inceput sa spun NU ferm!” | Demamici.ro