Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani | Demamici.ro

Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani

Andreea Bălan a organizat o petrecere ca-n povești pentru fetița ei cea mică! Micuța Clara a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită cu mare fast de către mama ei și apropiații familiei.

Andreea Bălan își crește cele două fiice cu multă bucurie în suflet și nu ratează niciun moment să își arate prețuirea pe care le-o poartă. Așa că petrecerile aniversare sunt marcate așa cum se cuvine, pentru a le sărbători nu doar vârsta, dar și recunoștința artistei față de ele.

Anul acesta, artista s-a fotografiat alături de cele două fetițe ale sale, într-un decor roz, cu personajele preferate ale fetițelor din desene animate.
Atât Clara, sărbătorita zilei, dar și Ella, sora ei mai mare, au purta rochițe asortate.

„Super petrecerea Clariței a început!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Clara a venit pe lume la data de 4 martie 2019 și tot atunci, Andreea Bălan trecea printr-o mare cumpănă atunci când a fost la un pas de moarte la nașterea fiicei sale.

Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani

Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani

„Am avut parte de foarte multe experiențe, emoții și trăiri în viața mea până în prezent (bune și rele) dar, de departe, cea mai importantă, frumoasă, dar și grea experiență, este cea de acum 4 ani. În ziua de 4 martie 2019 am dat viață și totodată am renăscut la viață🙏. Clarita a venit pe lume și inima mea s-a oprit pentru câteva momente, iar Dumnezeu a vrut să revin la viața și să am grijă de cele două minuni.

Nu am cum să uit vreodată acele clipe grele, dar sunt recunoscătoare că mi-au fost date să le trăiesc, deoarece azi sunt mai înțeleaptă, mai bună, și mai împlinită ca niciodată. Viața îți dă exact ce trebuie ca tu să te schimbi, să fii un om mai bun și să apreciezi ceea ce ai.”, a mai transmis artista în contextul aniversării fiicei sale.

Clara, fetița cea mică a Andreei Bălan și a lui George Burcea, a avut parte de două petreceri aniversare

Clara a fost sărbătorită de două ori. Fetița s-a bucurat și de petrecerea organizată de tatăl său George Burcea, împreună cu partenera sa de viață, Viviana Sposub. Tematica petrecerii a fost diferită. Personajele din „Frozen” s-au regăsit și pe tort, iar micuțele au avut decor și elemente cu personajele preferate din animația atât de îndrăgită de copii.

„Cele 3 bucurii ale mele… Vă iubesc de mor și mă bucur de fiecare clipă pe care o putem petrece împreună! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru voi! La mulți ani, Clărița!!!”, a scris George Burcea în dreptul unei fotografii în care apare alături de cele două fetițe ale sale: Ella Maya și Clara, dar și de Viviana Sposub.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Andreea Bălan a suferit o complicație la naștere – embolie amniotică

Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani

Andreea Balan a fost la un pas de moarte în urmă cu patru ani, când în urma nașterii a făcut o complicatțe extrem de rară numită embolie amniotică. Lichidul amniotic i-a intrat în sânge făcând-o să intre în stop cardio-respirator.

Artista a povestit la acea vreme cu lux de amănunte experiența prin care a trecut.

„Am venit pe 4 martie, programata la cezariana la ora 17:30. Am venit cu vreo 2-3 ore inainte sa vad decorul. Am ajuns in sala la ora 17:00, a inceput operatia de cezariana, cu anestezie, cu tot. La 17:30 a iesit Clara Maria si imediat cum mi s-a pus la obrajor si am pupat-o, imediat dupa aceea am intrat in stop cardio-respirator. De ce? Pentru ca am facut embolie amniotica.

Embolia amniotica este un caz foarte rar, unul la 80.000. Nici eu nu am stiut exact ce inseamna. M-am documentat ca eu asta fac. Embolia cu lichid amniotic, prescurtat Ela reprezinta o complicatie foarte grava a sarcinii, a nasterii sau a avortului. Se datoreaza trecerii de lichid amniotic in sange. Mortalitatea materna intre 61 si 81 %, sechelaritate neurologica 85%.

Deci daca eu sunt acum o supravietuitoare, eu ar trebui sa fiu 85%… Momentan nu sunt, dar vedem mai incolo. (…). Eu am nascut cu doctorita mea Elena Voiculescu care ma monitorizeaza de peste 10 ani, cu care am nascut-o si pe Ella Maya. Imediat cum am intrat in stop cardio-respirator au inceput manevrele de resuscitare.

Am fost intubata si doctorita mea si-a dat seama ca asta este problema. Bineinteles ca s-a consultat cu domnul doctor Herghelegiu, directorul spitalului, s-a mai consultat cu inca o doctorita si toti 3, impreuna cu doamna anestezista Mihaela Craciun au hotarat ca aceasta este problema, embolie amniotica”, povestea artista de pe patul de spital.

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Vezi și: Jean Gavril, în postura de soț și tată. Concurentul de la „America Express” are o fetiță de un anișor: „Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă” | Demamici.ro

Vezi și: Puya are trei fete, dar își mai dorește copii: „Încerc să creez o familie unită” | Demamici.ro