Andreea Balan, primele declaratii dupa socul cardio-respirator: „Astazi mi-am luat fetita in brate dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc!”

Andreea Balan, primele declaratii dupa socul cardio-respirator:

Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator pe 04.03., in timpul operatiei de cezariana. Timp de 2 zile, artista s-a luptat pentru viata ei si a reusit sa supravietuiasca, desi in cazul complicatiei pe care a avut-o ea, rata de mortalitate e de 90%.

Dupa 2 zile de speculatii, de declaratii din partea echipei medicale, dar si a familiei, Andreea Balan a facut publica prima fotografie cu Clara Maria.

Artista le-a multumit public medicilor de la Sanador pentru interventia prompta care i-a salvat viata si a confirmat inca o data ca ceea ce i s-a intamplat ei este un caz rarisim de 1 la 80.000. Andreea Balan a suferit de embolie amiotica.

Fotografia, postata pe un cont de socializare, a adunat rapid zeci de mii de aprecieri si de mesaje de incurajare din parte celor care au fost spiritual alaturi de ea si i-au transmis ganduri bune.

Andreea Balan, primele declaratii dupa socul cardio-respirator: "Astazi mi-am luat fetita in brate dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc!"

„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Si multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viata. Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80.000 de cazuri, se numeste embolie amniotica, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a scris Andreea Balan pe contul de Instagram.

Andreea Balan si George Burcea mai au impreuna o fetita de 2 ani, Ella Maya. Artista a ales sa nasca prin cezariana in ambele cazuri.

Andreea Balan, primele declaratii dupa socul cardio-respirator: "Astazi mi-am luat fetita in brate dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc!"

Citeste si:

COMUNICAT OFICIAL DIN PARTEA SANADOR IN CAZUL ANDREEI BALAN: “A INTERVENIT UN INCIDENT OBSTETRICAL MAJOR, O COMPLICATIE CRITICA CE NU PUTEA FI PREVAZUTA” | DEMAMICI.RO

ANDREEA BALAN A FACUT STOP CARDIO-RESPIRATOR IN TIMPUL NASTERII | DEMAMICI.RO

ANDREEA BALAN A ALES SA NASCA PRIN CEZARIANA: “MI-A PLACUT SA FIU RELAXATA, SA NU EXISTE DURERILE TRAVALIULUI!” | DEMAMICI.RO