Prezentatoarea Irina Mohora a născut o fetiță. Combinația unică a prenumelor aleasă de mămică | Demamici.ro

Prezentatoarea Irina Mohora a născut o fetiță. Combinație unică de nume alese de mămică

Prezentatoarea Irina Mohora a născut o fetiță. Combinația unică a prenumelor aleasă de mămică. Prezentatoarea TV Irina Mohora a născut o fetiță. Este cel de-al doilea copil al vedetei TV și al partenerului ei de viață. Irina Mohora a devenit cunoscută drept prezentatoarea rubricii de Loto de la TVR, iar în ultimii ani s-a transformat într-o familistă convinsă.

Vedeta a împărtășit cu toți apropiații momentele speciale din timpul sarcinii. La scurt timp după ce a născut, Irina Mohora a publicat și prima fotografie cu fetița nou-născută.

Prezentatoarea Irina Mohora a născut o fetiță

Cât de frumoasă este viața acum că ai venit tu pe lume, Zara Elena”, a scris Irina Mohora în dreptul imaginii cu bebelușul din spital.

Frumoasa mămică a dezvăluit și prenumele alese pentru fetița ei care se potrivesc de minune cu prenumele băiețelului mai mare.

Prezentatoarea Irina Mohora a născut o fetiță. Combinație unică de nume alese de mămică

În anul 2016, Irina Mohora a născut pentru prima dată, ea devenind oe 26 februarie mama unui băiețel care se numește Zian. În același ani, ea a fost considerată una dintre cele mai sexy mămici din showbiz.

Irina Mohora și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani, atunci când s-au cunoscut pentru prima dată.

După mai bine de 10 ani de relație, ei au devenit părinții unui băiețel. Zilele acestea, cuplul sărbătorește venirea pe lume și a fetiței lor, care nu doar că le-a completat familia, dar le-a umplut și inima de bucurie.

Prezentatoarea Irina Mohora a născut o fetiță. Combinație unică de nume alese de mămică

„Contează foarte mult, cred, ce facem cu cei mici când suntem lângă ei. Și îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă, să petrec cu el, știu că pare clișeic, timp de calitate. Dar niciodată când sunt eu cu Zian nu stau.

Tot timpul facem câte ceva.El este acum pasionat de experimente și face acasă multe experimente. Știi cum erupe un vulcan? Cu oțet și bicarbonat. Și iese lavă. Mergem în parc și descoperim natura, mă cațăr pe toate leagănele, mă dau pe tobogane împreună cu el. Facem o mulțime de lucruri împreună”, declara ea, într-un interviu, anul trecut, potrivit Click!

Vezi si: Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului | Demamici.ro