Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este însărcinată din nou | Demamici.ro

Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este din nou însărcinată

Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este însărcinată din nou. Celia este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar vestea că va deveni din nou mămică a luat prin surprindere pe multă lume.

Apropiații, prietenii, dar și fanii artistei s-au arătat încântați de vestea cea mare, confirmată chiar de artistă, de ziua de naștere.

După mai multe zvonuri despre o posibilă sarcină, Celia a decis să confirme zvonurile și a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu burtica de gravidă. Din primele informații, se pare că artista ar fi însărcinată în luna a cincea.

Artista radiază alături de partenerul ei, iar sarcina o prinde de minune pe frumoasa Celia. În dreptul imaginilor, Celia a postat și un mesaj emoționant și a explicat și de ce și-a dorit să păstreze sarcina secretă cât mai mult timp.

„Ieri a fost ziua mea❤️. M-am născut în acea zi în care bat clopotele în mai toate bisericile din țară. 🤍 O zi plină de rugăciune, în care probabil și cerul zâmbește 🙂 chiar m-am abținut tare să nu postez, deși mi-aș fi dorit să împărtășesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales să mai ținem minunata veste pentru noi ceva timp. Totuși s-a întâmplat ca altcineva să dea vestea în locul nostru de ziua mea, iar acum, cum aș putea să neg cea mai mare bucurie a noastră

Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este din nou însărcinată

E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit! 🙏 Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea, căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel! 🤍🙏❤️ Aceleași gânduri curate le trimit către voi, protecție divină și o zi minunată să aveți!”, este mesajul scris de Celia, pe pagina ei de Facebook.

Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este din nou însărcinată

Celia, marcată de pierderea unei sarcini. Artista urma să aibă o fetiță

Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani. În urmă cu 3 ani, artista avea să treacă printr-un moment de cotitură atunci când a pierdut o sarcină.

Artistei i-a fost foarte greu să își revină după acel moment, iar o lună mai târziu, ea și soțul au decis să se mute în Australia.

Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este din nou însărcinată„Daca m-ai fi intrebat in urma cu cateva luni nu as fi putut sa vorbesc despre asta. Acum pot sa vorbesc, sunt o femeie puternica. Puterea asta o putem gasi toti pentru ca puterea asta vine de undeva de sus.

Si la moartea tatalui meu, si acum, si de fiecare data cand am avut nevoie incepeam sa ma rog si atunci cand te rogi primesti raspuns la toate rugile tale.

Acest copil a venit intr-un moment greu pentru sotul meu, atunci cand el si-a pierdut tatal, dar nu stiu de ce s-a razgandit (n.r.- copilul) si s-a gandit ca trebuie sa mearga intr-o lume mai buna.

In prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu si am plecat in Australia. Nu as fi putut sa raman aici. Sunt convinsa ca am o armata de ingeri care ma protejeaza de sus. Ma gandesc ca poate Dumnezeu m-a protejat. Daca la examenul acela morfologic as fi aflat ca are o problema (n.r.- copilul) eu nu as fi putut sa fac un avort”, mărturisea Celia într-un interviu.

Vezi si: Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată de băiețel: „Leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt!” | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil a devenit tătic. Gabriela Prisăcariu a născut primul lor copil | Demamici.ro