Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut: „Te vom iubi întotdeauna!” | Demamici.ro

Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut: „Te vom iubi întotdeauna!” | Demamici.ro

Chrissy Teigen și soțul ei, artistul John Legend, și-au deschis sufletele în fața internauților, în cel mai greu moment al vieții lor.

Cei doi părinți se pregăteau de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, însă micuțul nu a mai apucat să le ofere bucuria de a deveni din nou părinți.

Chrissy Teigen a suferit mai multe complicații și a pierdut sarcina, la jumătatea perioadei, în jur de 20 de săptămâni. Bebelușul Jack, așa cum a fost botezat provizoriu de cei doi părinți, a fost ținut în brațe de mama lui, atunci când inimioara nu îi mai bătea.

„Vei rămâne mereu Jack în sufletele noastre”

Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut, înainte de a se naște

„În general, nu ne decidem asupra numelui copilului decât târziu, cu puțin timp înainte să nasc. Dar de data aceasta, nu stiu cum am ajuns să ne numim bebelușul Jack, încă de când era în burtica mea. Așa că pentru noi va rămâne mereu Jack. Jack s-a luptat atât de mult să facă parte din familia noastră și va rămâne, pentru totdeauna”, povestea Chrissy.

În memoria fiului pierdut, soția lui John Legend și-a tatuat numele Jack la încheietura mâinii.

Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut, înainte de a se naște

„Către iubitul nostru Jack, îmi pare atât de rău că ai întâmpinat viața din start cu atât de multe complicații. Că nu am avut ocazia să îți oferim tot ceea ce aveai tu nevoie pentru a supraviețui.

Te vom iubi întotdeauna. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis gândurile voastre bune și energia voastră pozitivă prin rugăciuni. Suntem înconjurați de iubirea voastră și vă mulțumim”, a mai transmis Chrissy Teigen printr-un mesaj public.

Chrissy Teigen a trecut printr-o hemoragie puternică la jumătatea perioadei de sarcină

Complicațiile apărute au trimis-o pe soția artistului direct la spital. După câteva zile de agonie, medicii au anunțat-o că micuțul lor a murit.

„Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru a opri sângerarea. Iar bebelușul nostru nu mai avea fluidul necesar dezvoltării sale, în ciuda transfuziilor de sânge”, a mai spus ea.

Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut, înainte de a se naște

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii, Luna și Miles, concepuți prin fertilizare in vitro. Cea de-a treia sarcină fusese o surpriză pentru celebrul cuplu, fiind prima sarcină concepută pe cale naturală, ceva ce părea imposibil pentru Chrissy.

Vezi si: John Legend, cântec tribut pentru soția lui, Chrissy Teigen, după ce-a pierdut sarcina: „Dragostea noastră nu se va rupe niciodată! E mai puternică decât orice durere” VIDEO | Demamici.ro 

Vezi si: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Se afla la jumătatea perioadei, dar au apărut complicații | Demamici.ro