Chrissy Teigen este însărcinată la aproape 2 ani de la pierderea fiului ei Jack | Demamici.ro

Chrissy Teigen este însărcinată la aproape 2 ani de la pierderea fiului ei Jack | Demamici.ro

Chrissy Teigen este însărcinată. „Ultimii ani au fost, cel puțin, o estompare a emoțiilor triste, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile”, scrie ea la descrierea pozei. „Un miliard de lovituri mai târziu (în picior în ultima vreme, după cum puteți vedea!) avem încă un bebeluș pe drum.”

Teigen a anunțat că a încercat din februarie o nouă fertilizare în vitro. Modelul a fost întotdeauna sincer cu privire la călătoria ei FIV – atât fiica ei, Luna, cât și fiul ei, Miles, au fost concepuți prin fertilizarea in vitro. În mod tragic, în toamna lui 2020, Teigen și soțul ei, John Legend, au îndurat o pierdere inimaginabilă a sarcinii când fiul lor, Jack, s-a născut mort.

Chrissy Teigen și soțul ei, artistul John Legend, și-au deschis sufletele în fața internauților, în cel mai greu moment al vieții lor.

Cei doi părinți se pregăteau de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, însă micuțul nu a mai apucat să le ofere bucuria de a deveni din nou părinți.

Chrissy Teigen a suferit mai multe complicații și a pierdut sarcina, la jumătatea perioadei, în jur de 20 de săptămâni. Bebelușul Jack, așa cum a fost botezat provizoriu de cei doi părinți, a fost ținut în brațe de mama lui, atunci când inimioara nu îi mai bătea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen este însărcinată

„Le-am rugat pe asistente să-mi arate mâinile și picioarele lui și le-am sărutat iar și iar și iar. Habar n-am când m-am oprit. Ar fi putut dura 10 minute sau o oră”, a scris ea într-un eseu la câteva luni de la moartea lui.

Tehnologia de reproducere asistată (ART), inclusiv fertilizarea in vitro (FIV), implică proceduri în care sunt manipulate atât ovule, cât și spermatozoizi și pot fi recomandate atunci când alte tehnici nu au avut succes. În FIV, un ovul este combinat cu spermatozoizii în afara corpului in vitro – ceea ce se traduce aproximativ prin „în sticlă”.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) raportează aproximativ 4 milioane de nașteri pe an în SUA, ceea ce înseamnă că 1 până la 2% din toate nașterile din SUA se fac anual prin FIV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

„La fiecare întâlnire mi-am spus: „Ok, dacă este sănătos azi, o să anunț sarcina”, dar apoi răsuflu uşurată să aud bătăile inimii și decid că sunt încă prea emoționată să o anunț”, a împărtășit ea la fotografia ei. „Nu cred că voi ieși vreodată de la un control fără emoții, dar până acum totul este perfect și frumos și mă simt plină de speranță și uimitor.”, a încheiat ea.

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii, Luna și Miles, concepuți prin fertilizare in vitro. Cea de-a treia sarcină fusese o surpriză pentru celebrul cuplu, fiind prima sarcină concepută pe cale naturală, ceva ce părea imposibil pentru Chrissy.

Vezi și: Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut: „Te vom iubi întotdeauna!” | Demamici.ro

Vezi si: John Legend, cântec tribut pentru soția lui, Chrissy Teigen, după ce-a pierdut sarcina: „Dragostea noastră nu se va rupe niciodată! E mai puternică decât orice durere” VIDEO | Demamici.ro 

Vezi si: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Se afla la jumătatea perioadei, dar au apărut complicații | Demamici.ro