Chrissy Teigen a născut! Soția lui John Legend, din nou mamă la 2 ani de la pierderea sarcinii | Demamici.ro

John Legend și Chrissy Teigen, din nou părinți, la 2 ani de la pierderea sarcinii. Toți cei 3 copii ai lor, concepuți prin fertilizare in vitro

Chrissy Teigen a născut! John Legend și Chrissy Teigen au devenit din nou părinți. Începutul anului 2023 le-a adus celor doi cea mai mare bucurie: venirea pe lume a celui de-al treilea copil.
Interpretul John Legend și soția lui se simt din nou împliniți, după ce în urmă cu aproape 2 ani treceau prin cea mai grea încercare: pierderea băiețelului lor încă din pântece.

Pe data de 13 ianuarie 2023, artistul și soția lui și-au întâmpinat cel de-al treilea bebeluș, iar marele anunț a fost făcut la scurt timp după, în timpul unui concert.

„Ce zi binecuvântată!”, a exclamat John Legend pe scena pe care cânta, făcând referire la ziua de 13 ianuarie, care s-a dovedit a fi norocoasă pentru ei.

La începutul anului trecut, modelul Chrissy Teigen își anunța urmăritorii pe contul ei de Instagram că are în plan să treacă printr-o nouă procedură de fertilizare in vitro, după tragica pierdere a ultimului lor copil.
Până la sfârșitul verii, soția artistului confirma vestea cea mare: era din nou însărcinată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen a născut! Soția lui John Legend, din nou mamă la 2 ani de la pierderea sarcinii

Chrissy Teigne a vorbit mereu deschis despre aventura numită maternitate, dar mai ales, despre efortul depus pentru a putea deveni mamă.
Cuplul a apelat la fertilizare in vitro încă de la primul copil și nu s-a ferit să recunoască acest lucru.

După experiența tragică în care și-au pierdut copilul înainte de a se naște, proaspăta mămică a avut mari emoții la această sarcină.

„La fiecare control îmi spuneam că dacă e sănătos și aflu că sarcina decurge ok, voi face și anunțul. Apoi oftam adânc, îmi auzeam din nou inima cum bate tare în piept de emoție și îmi dădeam seama că încă am emoții. Nu cred că am ieșit vreodată din cabinetul doctorului cu mai mult entuziasm decât cu stări de emoție, însă deocamdată totul este minunat și am speranța că vom fi bine”, declara soția lui John Legend în vară.

Cuplul încă nu a făcut public sexul bebelușului lor.

John Legen și Chrissy Teigen mai au împreună doi copii, Luna (6 ani) și Miles (4 ani).

Chrissy Teigen a trecut în urmă cu 2 ani printr-o hemoragie puternică la jumătatea perioadei de sarcină

Cea de-a treia sarcină, singura concepută natural, a fost una cu multe complicații pentru soția lui John Legend.
Tot complicațiile au trimis-o pe Chrissy direct la spital. După câteva zile de agonie, medicii au anunțat-o că micuțul lor a murit.

Din cauza problemelor apărute, Chrissy și John au preferat să amâne alegerea numelui copilului, până după momentul nașterii. Așa că l-au „botezat” în timpul sarcinii Jack.

„El va rămâne mereu Jack pentru noi. Jack s-a luptat atât de mult să facă parte din familia noastră, așa că va rămâne pentru totdeauna prezent în inimile noastre. Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru a opri sângerarea. Iar bebelușul nostru nu mai avea fluidul necesar dezvoltării sale, în ciuda transfuziilor de sânge”, a mai spus ea în urmă cu aproape doi ani.

John Legend și Chrissy Teigen, din nou părinți, la 2 ani de la pierderea sarcinii. Toți cei 3 copii ai lor, concepuți prin fertilizare in vitro

În semn de omagiu pentru soția lui și pierderea prin care a trecut, John Legend a făcut un gest emoționant: i-a compus un cântec tribut, ca formă de respect și recunoștință pentru iubirea și suferința prin care au trecut împreună.

„Am scris acest cântec pentru că am încredere că atâta timp cât vom păși pe acest pământ ne vom ține de mână și împreună vom trece prin fiecare lacrimă, fiecare suis sau coborâș, fiecare test. Ne-am promis asta în ziua nunții noastre, în urmă cu șapte ani și fiecare încercare prin care am trecut ne-a făcut mai puternici. Iubirea noastră va rămâne la fel de puternică. Ea nu se va rupe niciodată.

Mulțumim tuturor celor care s-au rugat pentru noi și care ne-au trimis bunele lor gânduri, flori, mesaje, empatie. Simțim și apreciem dragostea și susținerea voastră mai mult decât vă puteți imagina. Mai mult decât atât, am auzit atât de multe povești despre familii care au trecut prin aceeași durere și au suferit în tăcere. E un club din care nu vrei să faci parte, dar e bine să știi că nu ești singur în durerea asta. Chrissy va vorbi mai mult despre asta când va simți că e pregătită. Vă suntem recunoscători și vă transmitem toată dragostea noastră!”

Vezi și: Chrissy Teigen este însărcinată la aproape 2 ani de la pierderea fiului ei Jack | Demamici.ro

Vezi și: Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut: „Te vom iubi întotdeauna!” | Demamici.ro

Vezi si: John Legend, cântec tribut pentru soția lui, Chrissy Teigen, după ce-a pierdut sarcina: „Dragostea noastră nu se va rupe niciodată! E mai puternică decât orice durere” VIDEO | Demamici.ro 

Vezi si: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Se afla la jumătatea perioadei, dar au apărut complicații | Demamici.ro