De la viața fără copii, la viața cu 9 nouă copii, în doar 3 ani. Povestea de familie a unui tânăr cuplu: „Haotică și totodată frumoasă” | Demamici.ro

De la viața fără copii, la viața cu 9 nouă copii, în doar 3 ani. Povestea de familie a unui tânăr cuplu: „Haotică și totodată frumoasă” | Demamici.ro

De la viața fără copii, la viața cu 9 nouă copii, în doar 3 ani. Povestea de familie a unui tânăr cuplu: „Haotică și totodată frumoasă”. În 3 ani se pot schimba multe în viața de cuplu, iar dacă pentru unii dragostea durează doar 3 ani, după cum spune o vorbă din popor, pentru alții, partea cea mai frumoasă abia începe.

Este și cazul soților Maxine și Jake Young, în vârstă de 30 și 32 de ani, care în doar 3 ani au reușit să-și clădească o familie mai mult decât numeroasă.

Nu a fost în planul lor să aibă 9 copii, într-un interval atât de scurt, însă au știut mereu că își doresc o familie frumoasă. Astăzi, Maxine și Jack trăiesc cu bucurie ceea ce și-au dorit mereu, alături de cele 9 minuni din viața lor.

„Nu e ca și cum ne-am fi dorit atât de mulți copii, însă acum că-i avem, nu ne putem imagina viața altfel.”, a declarat presei Maxine.

Drumul către viața de părinți a început pentru ei în 2017, la un an și jumătate de când s-au căsătorit. Au știut mereu că vor să devină părinți și au luat în calcul inclusiv varianta adopției.

„Când eram doar o fetiță îmi surâdea ideea de a adopta un copil. Pe măsură ce am înaintat în vârstă am aflat mai multe lucruri despre copiii abandonați și orfelinate și cât de mulți copii duc lipsa unui cămin. Când l-am cunoscut pe Jack am discutat despre acest lucru și după ce ne-am căsătorit am început să luăm în calcul ideea”, a mai spus mămica Maxine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxine (@maxinelee_y)

În doar câteva luni, aveau să devină părinții a trei copilași adoptați.

„Plănuiam să adoptăm doar doi copii, iar când am fost sunați de asistenții sociali ne-au spus că au un copil de 4 ani, unul de 2 ani și încă unul de doar 11 luni. Atunci ne-am spus că îi vom lua pe toți trei acasă”.

Din acel punct, viața avea să arate complet diferit pentru ei. Peste noapte, au devenit părinții a trei copii, de vârste diferite și cu nevoi la fel de diferite.
După doar o lună, au primit un telefon și au aflat că surioara bebelușului de 11 luni adoptat de ei urma să fie externată de la secția de terapie intensivă neonatală.

„Într-o singură lună, am trecut de la zero copii, la 4 copii. A fost totul pe cât de frumos, pe atât de haotic”.

După încercări eșuate, viața i-a binecuvântat și cu propriul lor copil

La 6 luni de la momentul adopției, Maxine avea să afle că este însărcinată cu primul ei copil și al lui Jack. Vestea a venit ca un miracol, mai ales că s-au confruntat în trecut cu mai multe încercări nereușite, inclusiv prin fertilizare in vitro, ca mai apoi să sufere și două pierderi de sarcină.

De la viața fără copiii, la viața cu 9 nouă copii, în doar 3 ani. Povestea de familie a unui tânăr cuplu: "Haotică și totodată frumoasă"

„Inițial am fost sceptică în privința sarcinii. Nu am crezut că vom reuși să avem parte de primul nostru bebeluș. Însă pe măsură ce sarcina avansa și am trecut de 12, apoi de 14 săptămâni, atunci am început să ne entuziasmăm și să ne bucurăm că familia noastră se mărește.”

„Să devin mamă a fost cel mai împlinitor și cu sens rol al vieții mele”

Povestea uimitoare de viață a cuplului și a familiei lor mărețe a fost împărtășită și pe Instagram, locul care a devenit asemenea unui jurnal de familie pentru mămica Maxine.

„Să devin mamă a fost cel mai împlinitor și cu sens rol al vieții mele”, mărturisea ea într-una dintre postări.

Deși trăiau sentimentul că sunt binecuvântați, viața cu 5 copiii, într-un timp atât de scurt, a fost plină de provocări și haotică.
Și când credeau că lucrurile nu pot deveni mai grele de atât, Maxine a primit surpriza vieții sale: a aflat că e însărcinată cu tripleți.

Două ecografii mai târziu, iar medicul le-a dat o nouă veste: erau patru copii, nu trei.

„Eram pe cât de entuziasmată, pe atât de anxioasă. Știam că este o sarcină cu risc, pentru că nu reușisem să concep natural un copil până în acel moment, din cauza sindromului de ovar polichistic.”

În săptămâna 21 de sarcină, colul ei uterin și cervixul au început să se scurteze, iar acest lucru însemna un risc imens de naștere prematură.
Maxine a ajuns la spital, unde a fost supusă unui cerclaj cervical, iar astfel au fost aduși pe lume în siguranță cei patru bebeluși, iar apoi plasați în secția neonatală până la recuperea lor completă.
Unul câte unul, bebelușii au fost aduși apoi acasă, alături de frații lor mai mari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxine (@maxinelee_y)

„A fost un moment greu, însă ne-am raportat la el ca la o binecuvântare ascunsă, ceva pentru care vom fi recunoscători mai târziu”.

De la viața fără copiii, la viața cu 9 nouă copii, în doar 3 ani. Povestea de familie a unui tânăr cuplu: "Haotică și totodată frumoasă"

Acum, Maxine și Jack se bucură de viața lor de familie, acasă cu cei 9 copii pe care îi au.

Zilele lor nu sunt deloc simple, însă ceea ce trăiesc este unic.
Viața a reușit să îi ia prin surprindere din toate punctele de vedere, de fiecare dată și în doar 3 ani au trecut de la viața cu zero copii, la viața cu 9 copii.

„Viața noastră de familie este cu siguranță haotică și cu siguranță frumoasă. Faptul că avem ocazia să-i vedem pe copiii mai mari cum țin în brațe bebelușii ne umple inima de bucurie”.

Vezi și: A pierdut trei sarcini, apoi a devenit cea mai tânără mamă de cvadrupleți din Marea Britanie | Demamici.ro

Vezi și: S-a născut din tripleți și a rămas însărcinată natural cu cvadrupleți: „Medicii mi-au spus că nu pot concepe natural copii” | Demamici.ro