Celia a născut pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei | Demamici.ro

Celia a născut pentru a doua oară, dar mai devreme. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Celia a născut pentru a doua oară. Celia a născut și a devenit oficial de două ori mămică. Frumoasa cântăreață a ajuns miercuri, 16 februarie, la spital și a adus pe lume o fetiță. Micuța familiei s-a grăbit să vină pe lume și să-și cunoască părinții, căci nașterea era programată abia peste o săptămână.

Artista a născut prin cezariană și atât ea, cât și fetița, se simt foarte bine. Bebelușul nou-născut a primit nota 10 la naștere, potrivit cancan.ro.

Cea de-a doua sarcină s-a dovedit a fi una mai dificilă pentru artistă, din cauza greutății mari a bebelușului. Celia a mărturisit că s-a simțit ca la o sarcină gemelară.

„E greuț, pentru că duc o sarcină ca pentru gemeni, sunt imensă, iar sarcina apasă pe un nerv care îmi provoacă durere și disconfort pe timp de noapte, dorm puțin și deja mă simt epuizată… Totuși, sunt fericită, am împlinit 37 de săptămâni de sarcină, e minunat că am ajuns până aici. De acum și dacă ar fi să vină, nu mai este considerată prematur plus că deja ea a trecut de 3,5 kilograme și cred că e pregătită să vină.”, a povestit Celia, cu câteva zile înainte să nască, pentru sursa citată.

Celia a născut pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Celia a născut pentru a doua oară, dar mai devreme. Ce nume special a ales pentru fetița ei

La cea de-a doua sarcină, mămică Celia a știut din timp cum să se pregătească și ce are de făcut. Ea s-a asigurat că totul este aranjat în camera fetiței, acolo unde a și aranjat deja în dulăpior hăinuțele și cadourile primite deja de la cei dragi.

„Totuși, mi-aș dori să stea acolo încă minimum o săptămână. Mai sunt 10 zile până la data la care am fost programată la cezariană. Să fiu sinceră, mai am treabă vreo săptămână ca să fie totul pregătit pentru venirea minunii mele pe lume, sper să stea cumințică, să trecem de 38 de săptămâni, să ajungem la data programării cezarienei.”

Iată, însă, că fetița a decis să-și surprindă părinții și a venit mai devreme decât se așteptau. Micuța a primit numele Sara Maria, un nume special, ales de mama ei.
Artista a pierdut o sarcină în urmă cu 3 ani, iar venirea pe lume a micuței Sara Maria s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru ea și soțul ei, care așteaptă acum cu nerăbdare ca junioara familiei să-și cunoască și frățiorul mai mare.

Celia s-a îngrășat 20 de kilograme la cea de-a doua sarcină: „Știu, corpul meu a suferit foarte multe modificări”

Cu două zile înainte să nască, Celia a vorbit despre modificările pe care le-a experimentat corpul ei la a doua sarcină.

Celia a născut pentru a doua oară, dar mai devreme. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Celia: „Am 37 ani și în 7 zile voi aduce pe lume, a doua mea minune! Stiu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg în plus, am aproape 38 săptămâni de sarcină, circumferința abdomenului dublată, drepții abdominali rupți, celulită, câteva vergeturi, iar peste o săptămâna din graviduță drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță…
Da, stiu , kg in plus nu au cum sa nu se vadă, totusi ceea ce vreau sa va spun este ca: 🥰

Acea Mămicuță grăsuță si obosită se simte binecuvântată!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Acea Mămicuța cu celulită și vergeturi a adus pe lume viață, și da, cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar… dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Acesta e oare scopul nostru în lumea aceasta? Să tragem cu disperare de niște standarde impuse???? Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi, este normal, dar urmele 🥰 trebuie purtate cu mândrie!!!

Va rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este să îmi dau silința să îmi revin, însă usor și pentru că e alegerea mea, nu pentru că trebuie! Am să o fac în timp, ușor, cu răbdare, și liniște! Așa că dacă nu voi reuși în primele luni? Nu puneți voi presiune pe noi cu „oh, ai rămas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile”

Hm și ce??? Sunt ale mele, și am ales să NU mă stresez de ele , dacă o să îmi revin în câteva luni bine, dacă nu, Nu!!!… Știu ce vreau și știu că ușor, ușor o să reușesc să imi revin, însă nu știu timpul și nici nu vreau să mă stresez cu asta. Am o minune gata să vină pe lume și încă o minune care de 7 ani îmi zâmbește zi de zi ❤️ Sunt binecuvântată și fericită și chiar dacă ies din asta ușor șifonată, ușor grăsuță , cu celulită și cu vergeturi, știu că voi fi FERICITĂ! Îmi promit să nu pun presiune pe mine, nici NU accept gândul acesta în prima etapă ! Etapele de tranziție sunt normale (minim un an), iar urmele rămase trebuie purtate cu mândrie ! ❤️ M-ați înțeles?”

Vezi si: Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este însărcinată din nou | Demamici.ro