Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului | Demamici.ro

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul bebelușului

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului. Irina Mohora este din nou însărcinată, iar vestea cea mare a venit chiar în ziua de Paște.

Fosta prezentatoare de la Loto este însărcinată în 7 luni și urmează să devină mama unei fetițe. În dimineața de Paște, vedeta TV și producătoarea mai multor emisii de la TVR a împărtășit vestea cea mare cu toți apropiații de pe rețelele de socializare.

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului

„I have a new love to share. My baby girl. Am o nouă dragoste de împărtășit. Fetița mea. Sărbătoare cu bucurie! Paște fericit!”, a transmis Irina Mohora.

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul bebelușului

Vedeta a realizat și o ședință foto specială, în familie, cu această ocazie.
Irina Mohora i-a avut alături pe soțul și băiețelul ei. Micuțul Zian are 4 ani și abia așteaptă să-și cunoască surioara.

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul bebelușului

„Contează foarte mult, cred, ce facem cu cei mici când suntem lângă ei. Și îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă, să petrec cu el, știu că pare clișeic, timp de calitate. Dar niciodată când sunt eu cu Zian nu stau. Tot timpul facem câte ceva.

El este acum pasionat de experimente și face acasă multe experimente. Știi cum erupe un vulcan? Cu oțet și bicarbonat. Și iese lavă. Mergem în parc și descoperim natura, mă cațăr pe toate leagănele, mă dau pe tobogane împreună cu el. Facem o mulțime de lucruri împreună”, declara ea, într-un interviu, anul trecut, potrivit Click!

Vezi si: Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de naștere: „L-am văzut pe bebe cât a crescut” | Demamici.ro

Vezi si: Culiță Sterp, lacrimi de emoție când și-a văzut iubita însărcinată în 8 luni! Ce mesaj i-a transmis Daniela: „Am o surpriză” VIDEO | Demamici.ro