Alessandra Stoicescu a nascut! Prima imagine cu fetita | Demamici.ro

Alessandra Stoicescu a nascut! Prima imagine cu fetita | Demamici.ro

Alessandra Stoicescu a nascut-o in decursul acestei dimineti pe fiica ei, Sara Maria.

Alessandra Stoicescu a nascut o fetita dragalasa de nota 10. Mamica si sotul ei, Sergiu Constantinescu, sunt in culmea fericirii si au avut lacrimi in ochi atunci cand si-au tinut fiica in brate pentru prima oara.

Astfel ca Sergiu a facut publica vestea postand o emotionanta poza in care o tine pe micuta in brate. Alessandra a nascut la ora 09:02, dupa cum a afirmat proaspatul tatic.

Alessandra Stoicescu a nascut

Imediat dupa ce vedeta tv a ajuns intr-o clinica privata din Capitala, a tinut sa-si anunte fanii ca urmeaza sa nasca inainte ca aceasta sa intre in sala de nasteri.

Aceasta a facut o poza in salon, vizibil emotionata, iar in dreptul imaginii pe care a făcut-o publica a pus doua emoticoane: unul care simbolizeaza o rugaciune si unul iubire si a pus mai multe hastag-uri: “🙏❤️ #pregnant #big #day #birthday@constantinescusergiu (#însărcinată #ziuaceamare #zidenaștere)”.

Alessandra Stoicescu a nascut! Prima imagine cu fetita ei | Demamici.ro

Numele fetitei, Sara Maria, a fost dezvaluit in urma cu doar cateva zile: „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a marturisit Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu a nascut! Prima imagine cu fetita | Demamici.ro